|#| SafeMC |#| / +80 ONLINE / Kayıp Şifre Sistemi / 1.7/1.8 Spigot / IP İÇERDE KONUYU İNCELE

Serverimizi Nasıl Buldunuz ?

• Çok Başarılı

Kullanılan: 83 26.2%
  • Başarılı

Kullanılan: 18 5.7%
  • İyi

Kullanılan: 22 6.9%
  • İdare Eder

Kullanılan: 18 5.7%
  • Eh işte

Kullanılan: 17 5.4%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 19 6.0%
  • Kötü

Kullanılan: 14 4.4%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 24 7.6%
  • Sunucuyu Beleşe Versen İstemem

Kullanılan: 177 55.8%

• Kullanılan toplam oy
    317

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hemen söyleyeyim
- ilk olarak spawn:
düz bir zemin üzerine yapılmış
doğal bir ortam yapılmaya çalışılmış detaysızlık ve naturelsizlik var
değişik yaratıcı Buildler yapmışsınız evler gibi ama bir konu üzerinde durulmamış
yani düzensiz gözüküyor . örn:tahtalarla yaptığınız buildin yanına lüks kuvarstan yapılmış bir bina yapmışsınız.
- Lapisin fotoğrafı güncellenmemiş konuda yenisi güzel.
Tabi Faction için yapılmış bir orman spawnından alıntı olduğunu saymazsak.
- Ormanların ikiside dar bir alana yapılmış build ise acemi bir builder yapıtı gibi duruyor
yani hiçbir detay yok güzel gözükmüyor.
Bu yorumlar sadece ilk göze çarpan warplar için.
Teşekkür ederim yorumumu dikkate aldığınız için :) iyi günler :D
Açıkçası build üzerinde pek durmadığımı doğrudur. Sunucuyu 2 kişi yönetiyoruz ve diğer arkadaş sadece oyuncularla ilgilenmekte iyi. Ben ise pluginlerde. Yani, iyi bir builderimiz yok. Bu sebeple bu detayların göze çarpmasını çok normal karşılıyorum.

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası build üzerinde pek durmadığımı doğrudur. Sunucuyu 2 kişi yönetiyoruz ve diğer arkadaş sadece oyuncularla ilgilenmekte iyi. Ben ise pluginlerde. Yani, iyi bir builderimiz yok. Bu sebeple bu detayların göze çarpmasını çok normal karşılıyorum.
Bu yüzdenn kendine bir builder bulabilirsin veya Herhangi bir btden yardım alabilirsin

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Merhaba
@AhmHkn1553

Sunucunun Buildi Gerçekten Geliştirilmeli Bunun İçinde Kendine Builder Almalısın !

Builder Almayı Düşünüyorsan Bize Söyleyebilirsin!
tabii ki Bu Senin Kararın Biz Medieval Eski Çağ Ve Modern Çağ Yapıları Yapıyoruz!
Eğer Gelin Yapın Dersen Skypemiz Yukarıda
İyi Günler!​

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Dostum Ben Böyle Rezalet Bir Sunucu Görmedim Sunucunun Sahibi Spawn İstiyor Ve Bitirdigimizden Sonra Bize ''Ben 4 Köşeli İstemedim Spawn İptal Görüşürüz '' Diyor Böyle Bişi Varmı Spawnada Bu Kadar Uğraştık .

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Ben Böyle Rezalet Bir Sunucu Görmedim Sunucunun Sahibi Spawn İstiyor Ve Bitirdigimizden Sonra Bize ''Ben 4 Köşeli İstemedim Spawn İptal Görüşürüz '' Diyor Böyle Bişi Varmı Spawnada Bu Kadar Uğraştık .

Acaba neden olayın tamamını anlatmıyorusn ?
Sen bana terbiyesizlik yaptın, üslubunu bozdun. Gelmiş birde burda boş laf yapıyorsun sunucuyu kötülemeye çalışıyorsun. Ben senin yaptığın yapıyı değil senin üslubunu beğenmediğim için vazgeçtim. Biraz düşün konu üzerine.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Acaba neden olayın tamamını anlatmıyorusn ?
Sen bana terbiyesizlik yaptın, üslubunu bozdun. Gelmiş birde burda boş laf yapıyorsun sunucuyu kötülemeye çalışıyorsun. Ben senin yaptığın yapıyı değil senin üslubunu beğenmediğim için vazgeçtim. Biraz düşün konu üzerine.

Ne dedim sana bi açıklasana.

iAbod_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok iyi bir server ama serverde "küfür" başlı başına bir sorun. Daha çok rehber alarak bunu düzelteceğinizi düşünüyorum. İyi forumlar.

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok iyi bir server ama serverde "küfür" başlı başına bir sorun. Daha çok rehber alarak bunu düzelteceğinizi düşünüyorum. İyi forumlar.
Teşekkürler. Rehberlik başvurusu yapanların çoğu doğum tarihlerinin yıllarını "2016" olarak giriyor. Daha doğum yılını doğru giremeyen birinden fazla bir şey bekleyemiyorum. Diğerleride 2002'li falan. Farkındayım, Rehber gerekiyor.

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ts3 le ilgilenseniz çou kişi kayıt da sorun yaşayınca ora geliyo ama ilgilenen yok