SalçalıEkmek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben SalçalıEkmeğiniz
kendimi tanıtmadan öncelikle tabii ki SalçalıEkmek değilim
internet ortamında daha doğrusu sanal dünyalarda , dünyada kullandığım addır kendimi tanıtayım yavaştan adım soyadım 'Vermiyorum hhhz:. ' yaşım 19dur lise 4 e gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum haliyle izmirde yaşıyorum boyum uzun kilom orta morta kumral denebilirim kahverengi gözlüyüm arkadaş canlısıyım denebilir size göre
genelde argo kullanırım muhabbette filan genelde karşı taraf rahatsız olmaz ama forumda kullanmam yani fitnissla ilgileniyorum vede kareteyle professional olarak uğraşıyorum öle böle çok gezmem işte genel online fps oyunlarında mmorpg oyunlarda takılırım battlefield 3 pre wolfteam point vb takılırım rakion filan neredeyse bütün online oyunları oynadım her tarz anime tarzı ama oynamam diyecektimki dragon nestde oynadım aklıma geldi ondada betada bi yükseltip bırakmıştım işte şu an oynadığım oyunlar lol arada girerim 14 15 lv filanımdır minecraft premium takılırım kendi halimle yada swle bf3 sildim sıktı bea wolfteamı yeni bıraktım pointe başlamayı düşünüyom bide rakion filan oyun bağımlısıyım denebilir vede singleplayer oyun olarak batman arkham serisi vede outlast tamamen bitirdim hepsini batman son origins kaldı konulu oyunlar severim daha çok yani onun dışında metal müzik vb dinlerim müzik zevkim kötü gelbilir size siyah rengi severim genellikle onun dışında dizi olaraktan The Walking Dead izlerim yarın zaten geliyo yeni bölümü sonunda bide Game Of Thrones izlerim Arrow a başlıcam yeni dizim olaraktan kitap olarakta Hayaletin çırağı diye bi seri var Joseph Delaneyin o kitap serisini okurum şu an 8inci kitapdayım baya ara verdim 2 yılda okudum hepsini hani 7'ci Oğul sinemalarda olan ******leri animeleri sevmem işte onun uzun uzun anlattım kendimi birazda muhabbet etmek istiyen arkadaşlar kendini tanıtsınlar bu konu altında kaynaşalım demi unuttuklarımı eklemekten gına geldi

kendimi tanıtmadan öncelikle tabii ki SalçalıEkmek değilim
Son düzenleme: