Sunucumuz Beta sürümünde olduğu için yeni sistemler üzerine çalışıyoruz yakında ekleyeceğiz, teşekkürler.Haritalar güzel fakat plugin çeşitliliği çok az geliştirilebilir
Ram 6GB'ye yükseltilmiştir, büyük güncelleme adı altında sunucuyu betadan çıkarıyoruz yorumunuzu betadan çıktığı zaman tekrar yaparsanız sevinirim.4 gb ram yetermi bilemem 20 kişi dayanmaz diye düşünüyorum öbür sistemler hakkında güzel gözüküyor başarılar.
Tekrar değerlendirme yaparsanız sevinirim.Haritalar güzel fakat plugin çeşitliliği çok az geliştirilebilir
Tekrar değerlendirme yaparsanız sevinirim.4 gb ram yetermi bilemem 20 kişi dayanmaz diye düşünüyorum öbür sistemler hakkında güzel gözüküyor başarılar.
Sistemler konusu ile başlamak istiyorum, gün içerisinde (Pazartesi gününe kadar) pek vaktim olamıyor ondan kaynaklı çok az sistemi belirtebildim değişik sistemler üzerine çalışıyorum.ne zaman açılcak ve şuanda sistemler az gibi değişik sistemler onlara laf yok ama az bunlarla 2 haftadan fazla devam edilmez gibi duruyor ön görüş olarak diyorum ama denemeden bilinmez tabi
Discord grup davet bağlantısı paylaşmaya forum-gamer izin vermiyor maalesef.Netherit Kalkan çok havalı gözüküyor sunucuya baya bişeyler eklemişsiniz galiba açılınca güzel bi sunucu olcağı kesim zaten iyiydi özel yapılar çok fena güzel dc linki sorunlu bu arada
dcye girdim şu an ama telefon no istiyor benim telefonum yok başka bir şekilde kayıt edebilir misiniz #Sefa34545HD5534 e çözümünüz varsa atın plzDiscord grup davet bağlantısı paylaşmaya forum-gamer izin vermiyor maalesef.
Yorumunuz için teşekkür ederim, sunucuda sizleri görmek isteriz.
Üye rolü verdim, iyi eğlenceler.dcye girdim şu an ama telefon no istiyor benim telefonum yok başka bir şekilde kayıt edebilir misiniz #Sefa34545HD5534 e çözümünüz varsa atın plz