Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
★彡 MİNECRAFT TÜRK SMP 彡★
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
1.21+ SÜRÜM DESTEKLİ TÜRK SURVIVAL SMP SUNUCUSU
Uzun süreli oynanış arayan Minecraft oyuncuları için özel olarak hazırlanmış,
aktif, eğlenceli ve dolu dolu bir Türk Survival SMP sunucusudur.
Sunucumuz yaklaşık 1 aydır aktif olup...
Selamlar, Sunucumuz Aternos üzerinden açılmış lag ve ping sorunu en aza indirgenmiş ve Survival sunucusunda olması gereken tüm eklentileri barındırmaktadır. Sunucumuz Aternos üzerinden açılması nedeniyle her zaman aktif olması amacıyla Starter alımlarımız mevcuttur. Sizde sunucumuza katılıp...
Ben Özkan, 14 yaşındayım. 1.8 Survival sunucusunda Admin veya Moderatör olmak istiyorum. Sunucusu olanlar benimle iletişime geçebilir.
Saygılıyımdır, kurallara uymayanlara ceza verebilirim, görevimi zamanında yaparım vb.
Discord: mrozkan02
Merhabalar sunucumda combatlogx pluginiyle alakalı bir sorun var mesela bir oyuncu bir oyuncuya tpa atınca vurmaya çalıştığında direk vuramıyor bi 15 saniye sonra vurabiliyo bunu nasıl kaldırabilirim ?
Merhabalar,
PaperMC 1.18.2 Java 17 sunucum bulunmakta. Bu sunucuda Survival ve Skyblock olacak. Bunun için bir lobi ayarladık, ancak lobide oyuncunun eline lobi gezinme eşyalarının gelmesini, Survival ya da Skyblock'a girildiğinde ise o oyunun eşyalarının gelmesini ve lobi gezinme eşyalarının...
Türkiye de oldukça fazla server var (skyblock,hub,factions,Survival,) Çoğu açılıp kapanıyor. Sürekli açık olan eskilerden çok az server var. Eğer bir hub server açsak olsak nasıl bir server olsun isterdiniz? Nasıl olsa o server de oynardınız?
Hakkımızda
Minelyum 3 yılı aşkın tecrübesiyle oyuncularına en iyi oyun keyfini sunmayı hedeflemiş sürdürülebilir bir Minecraft sunucusudur. Sizlere uzun soluklu bir Survival zevki yaşatmayı planlıyoruz. Bu yolda bizleri desteklemek isterseniz sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Benimle birlike 1.17.1 SMP oynayacak mikrofonlu +12 arkadaş arıyorum, 7-8 kişiyiz biraz daha gelişmeyi planlıyoruz.
Katılmak için bize bir form göndermen yeterli, form için üzerine bas: Agriffin93SMP
Biz kimiz? Biz yeni nesil olan bir Minecraft Emek Survival sunucusunun yöneticileriyiz ve birçok yeni sistem ile sizlere hizmet veriyoruz. Eğer bu sistemlere göz atmak istiyorsanız bir an önce gelin ve sunucumuz'da yerinizi alın.
Peki sunucumuz'da hangi sistemler bulunuyor? Kanlı ay sistemi...
Hakkımda : Adım Deniz Yaşım 19 Gercek Hayatımda Yogun Bir Şekilde Çalışıyorum Ve İnsanlara Kaliteli Bir Survival Sunucusu Veya Başka Sunmak İstiyorum Makine Alan Adı Webscript Dc Felan Hazır Paket Alacak Bütcem Kalmadı Hazır Hic Bir Şey Olmasın İstiyorum.
ORTAK'dan Bekledigim: Hazır Paket...
Dostlar selam minecraft 1.16.5 survival sunucum için ende bir sistem yapmak istiyorum end spawnında end taşı vs. kırıldığında oraya o bloğun 5-10 saniye sonra geri otomatik olarak konulmasını istiyorum böylece end spawnı bozulmayacak ve anarşik bir ortam oluşmayacak
Merhabalar sevgili forumgamer ailesi bugün size yeni açtığım sunucumu tanıtmak istedim ilk defa böyle bi sunucu ve konu açıyorum o yüzden biraz acemi olabilirim kusura bakmayın görüşlerinizi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Sunucumuzda Ryzen9 5900x işlemci bulunmaktadır. Sunucumuz emek...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.