Türkiyede stok bulamazsin. Bütçe verirsen uygun bir şey söylerim. Ayrica övdüğün kadar iyi bir şey değil.
R9 serisine kafa tutmuyor az yavaş gelelim önce. Ben 7870 kullanıyorum ki buna rağmen R9 performans olarak neredeyse 2 kat daha iyi. 1 gb'lık bir ekran kartı artık tercih edilmemelidir. Gelecek nesil oyunlar en kötü 2gb ekran kartı isteyecekler bu yüzden mümkünse 4gb'lık kartların tercih edilmesi gerekmekte bana göre.
XD benchmark sitelerinemi inaniyosun XDLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.750 ti'nin 2,5 katı civarlarında.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Burada da r9 270'e kafa tutuyor. R9 270 1 katı :/
Bütçe: 550 TL bu sadece ekran kartı için :/Türkiyede stok bulamazsin. Bütçe verirsen uygun bir şey söylerim. Ayrica övdüğün kadar iyi bir şey değil.
Hani Bilgisayarına takarak denediysen senide görelim. Hem denemişsindir kesin sanırım.XD benchmark sitelerinemi inaniyosun XD
xD youtubede bile vs lerde gtx 650 ile karşılaştiriyolarBütçe: 550 TL bu sadece ekran kartı için :/
Hani Bilgisayarına takarak denediysen senide görelim. Hem denemişsindir kesin sanırım.
Anlaşıldı, sen post kasıp dalga geçmeye gelmişsin. Büyük ihtimalle elindeki ekran kartını titan z falan sandığın için eski kartları kötülüyorsun. Hani o kadar kötü diyorsan hadi görelim. 7850 2 gbnin yanına koy bi i5 bide 4 gb ram sen onunla bf4'ü ultrada bile açabiliyorsun.xD youtubede bile vs lerde gtx 650 ile karşılaştiriyolar![]()
Bunun gibi düşük modelleri kullanmiyorum ben.
Valla doğruymuş yaaxD youtubede bile vs lerde gtx 650 ile karşılaştiriyolar![]()
Bunun gibi düşük modelleri kullanmiyorum ben.
Ya kardeşim dalgami geçiyosun, 1500tl lik kart ile yarişabileceğinimi saniyorsun o kartin, Gerçek benchmarklari [Watch dogs oyununda] görmek istiyosan buyur;Anlaşıldı, sen post kasıp dalga geçmeye gelmişsin. Büyük ihtimalle elindeki ekran kartını titan z falan sandığın için eski kartları kötülüyorsun. Hani o kadar kötü diyorsan hadi görelim. 7850 2 gbnin yanına koy bi i5 bide 4 gb ram sen onunla bf4'ü ultrada bile açabiliyorsun.
Valla doğruymuş yaa