Sapphire Readon HD 7850 Almalı mıyım ? ( 1GB )

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an 9600 GT 1 gb kullanıyorum ve 7850 gördüm. R9 serilerine resmen kafa tutuyor. r7 ve 750ti 'nin 2-3 katı zaten. Sizce almalımıyım ? ve sıfır mı alayım yoksa ikinci ele falan mı
Yorumlarınızı bekliirim :)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu tarz şeyleri minecraft forumuna değilde bu tarz işleri anlayanların olduğu yerlere sorarsanız. Daha doğru bilgiye ulaşmış olursunuz. Bütçenizi yazarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tecnopat forumuna konu açın. Cevap yazacaklardır. Hatta bütçenize daha uygun bir kart varsa öneri yapcaklardır.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
R9 serisine kafa tutmuyor az yavaş gelelim önce. Ben 7870 kullanıyorum ki buna rağmen R9 performans olarak neredeyse 2 kat daha iyi. 1 gb'lık bir ekran kartı artık tercih edilmemelidir. Gelecek nesil oyunlar en kötü 2gb ekran kartı isteyecekler bu yüzden mümkünse 4gb'lık kartların tercih edilmesi gerekmekte bana göre.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiyede stok bulamazsin. Bütçe verirsen uygun bir şey söylerim. Ayrica övdüğün kadar iyi bir şey değil.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede stok bulamazsin. Bütçe verirsen uygun bir şey söylerim. Ayrica övdüğün kadar iyi bir şey değil.
R9 serisine kafa tutmuyor az yavaş gelelim önce. Ben 7870 kullanıyorum ki buna rağmen R9 performans olarak neredeyse 2 kat daha iyi. 1 gb'lık bir ekran kartı artık tercih edilmemelidir. Gelecek nesil oyunlar en kötü 2gb ekran kartı isteyecekler bu yüzden mümkünse 4gb'lık kartların tercih edilmesi gerekmekte bana göre.
750 ti'nin 2,5 katı civarlarında.
Burada da r9 270'e kafa tutuyor. R9 270 1 katı :/

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
xD youtubede bile vs lerde gtx 650 ile karşılaştiriyolar :D :D Bunun gibi düşük modelleri kullanmiyorum ben.
Anlaşıldı, sen post kasıp dalga geçmeye gelmişsin. Büyük ihtimalle elindeki ekran kartını titan z falan sandığın için eski kartları kötülüyorsun. Hani o kadar kötü diyorsan hadi görelim. 7850 2 gbnin yanına koy bi i5 bide 4 gb ram sen onunla bf4'ü ultrada bile açabiliyorsun.

xD youtubede bile vs lerde gtx 650 ile karşılaştiriyolar :D :D Bunun gibi düşük modelleri kullanmiyorum ben.
Valla doğruymuş yaa

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Anlaşıldı, sen post kasıp dalga geçmeye gelmişsin. Büyük ihtimalle elindeki ekran kartını titan z falan sandığın için eski kartları kötülüyorsun. Hani o kadar kötü diyorsan hadi görelim. 7850 2 gbnin yanına koy bi i5 bide 4 gb ram sen onunla bf4'ü ultrada bile açabiliyorsun.

Valla doğruymuş yaa
Ya kardeşim dalgami geçiyosun, 1500tl lik kart ile yarişabileceğinimi saniyorsun o kartin, Gerçek benchmarklari [Watch dogs oyununda] görmek istiyosan buyur;

Ayrica hakaret ettiğin kartim AMD R9 380 4GB.