- En iyi cevaplar
- 0
Slogan ile reklamı karıştırmak nasıl bir fantezi ? bunu kolaysa yetkililerden birisine söyle ! @OxurukSlogan değil reklam oluyor bu
Slogan ile reklamı karıştırmak nasıl bir fantezi ? bunu kolaysa yetkililerden birisine söyle ! @OxurukSlogan değil reklam oluyor bu
Slogan, bir grup, örgüt veya kurumun amaç ve araçlarını genel olarak tanımlayan birSlogan ile reklamı karıştırmak nasıl bir fantezi ? bunu kolaysa yetkililerden birisine söyle ! @Oxuruk
"Kendini yükseklere çıkarma, dostların oraya çıkamaz, yalnız kalırsın."@Tario76 lütfen yap yoksa sarı bücürük ölecek!
öyle bi mesaj yokki yenileyip tekrar bak[DOUBLEPOST=1381769382,1381768858][/DOUBLEPOST]bakın arkadaşlar sarı bücürü övdüm üstelik elmas tacıda var:"Kendini yükseklere çıkarma, dostların oraya çıkamaz, yalnız kalırsın."
Tamam güzeldi capslar felan eğlendik ama suyunu çıkartıyosun.
Adamlar beğendiği için yapıyor o capslari senin zorun ile değil.
adam 2 dakkada sarı bücürü vatan yaptı Yoloman haklıymış komik olarak değil hayat tarzı olarak görüyolaro zaman siz başka yere gidin biz burda kalalım ateş kes ilan ediyorum vatanımıza saldırmayın
Bana googledan '' Slogan Nedir '' yazıp kopyala yapıştır yaparak bilmişlik taslama nereye kadar gideceksin ? ''cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim'' diye boşuna söylememişler.Slogan, bir grup, örgüt veya kurumun amaç ve araçlarını genel olarak tanımlayan birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veyaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.topluluğuna verilen isimdir. Slogan sözcüğünün diğer bir adı daLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. Birçok ülke,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., üniversite ve diğer kurumların mottoları bulunur. Motto sözcüğü İtalyanca'dan gelir ve kökeniLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.muttire yani "mırıldanmak, söylenmek" tirLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mal veya servis satışını arttırabilmek maksadıyleLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.araçları ile yapılan bir çeşit duyuru. Yayın araçları; elle dağıtılan kağıtlar, gazete, dergi, radyo, televizyon, sinema olabilir. Reklam, gazetede birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veya sayfanın tamamını da kaplayabilir. Yirminci asırdaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ABD’nin ticari faaliyetleri reklama bağlanmıştır. İstatistiki değerlere göre ABD’de senede 15 milyar doların üzerinde birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.reklama harcanmaktadır. (Bkz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
Todeskes'ten her ne kadar nefret edsemde haklı.[DOUBLEPOST=1381769857,1381769823][/DOUBLEPOST]adam 2 dakkada sarı bücürü vatan yaptı Yoloman haklıymış komik olarak değil hayat tarzı olarak görüyolar
Ben bilmiyorum.4 satırı ezberliyecek te değilim.O yüzden girdim copy+paste.Bana googledan '' Slogan Nedir '' yazıp kopyala yapıştır yaparak bilmişlik taslama nereye kadar gideceksin ? ''cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim'' diye boşuna söylememişler.
Galiba bahsettiği vatanın kralıda bu oluyo ?öyle bi mesaj yokki yenileyip tekrar bak[DOUBLEPOST=1381769382,1381768858][/DOUBLEPOST]bakın arkadaşlar sarı bücürü övdüm üstelik elmas tacıda var:
![]()
size kalsak türkiye sarı bücür dininin olduğu sarı bücürlerin yaşadığı sarı bücür kırallığı olur .o zaman siz başka yere gidin biz burda kalalım ateş kes ilan ediyorum vatanımıza saldırmayın
Gereksiz yere post kasıyoruz aslında hepimiz burdaTartışma yaratıyorsunuz devamı halinde rapor edeceğim.
evet kralımız o sadece ben skin yüklüyodum skin dünyasınaGaliba bahsettiği vatanın kralıda bu oluyo ?
Güzelmiş kralınız 1 skin ha. Skin dünyası nerede?[DOUBLEPOST=1381770764,1381770727][/DOUBLEPOST]Arkadaşın hayal gücü çok fazlaevet kralımız o sadece ben skin yüklüyodum skin dünyasına