Uchiha_Madara
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yürü be Darky!Henüz hiçbir şey bitmedi! Ben! Letfune'o Lefos! Gerçek gücüme kavuştum! Tanrılar Makamı'nı tek başına yok eden ben, bu savaşı sonuçlandıracak kişiyim!
Yürü be Darky!Henüz hiçbir şey bitmedi! Ben! Letfune'o Lefos! Gerçek gücüme kavuştum! Tanrılar Makamı'nı tek başına yok eden ben, bu savaşı sonuçlandıracak kişiyim!
Banane Geç Kaldın Önce Ben Öldürdüm OnlarıHenüz hiçbir şey bitmedi! Ben! Letfune'o Lefos! Gerçek gücüme kavuştum! Tanrılar Makamı'nı tek başına yok eden ben, bu savaşı sonuçlandıracak kişiyim!
Efendim @Sxyen 'in ruhunu karanlık tarafa çektik ve de bana gönderdiğiniz askerleriniz sayesinde tam gücüme yani Red Dragon seviyesine yükselebildim.Lordum izin verirseniz bana onlarca yıldır bu seviyeye yükselmemi engelliyenleri tek başıma yok etmek isterim.Henüz hiçbir şey bitmedi! Ben! Letfune'o Lefos! Gerçek gücüme kavuştum! Tanrılar Makamı'nı tek başına yok eden ben, bu savaşı sonuçlandıracak kişiyim!
İstediğini yapabilirsin.Efendim @Sxyen 'in ruhunu karanlık tarafa çektik ve de bana gönderdiğiniz askerleriniz sayesinde tam gücüme yani Red Dragon seviyesine yükselebildim.Lordum izin verirseniz bana onlarca yıldır bu seviyeye yükselmemi engelliyenleri tek başıma yok etmek isterim.
Sizin için kötü olan 1 haberi eksik yazmışsın ama @Eruvos .Oraya ''Yıllardır Red Dragon seviyesine ulaşmasını engellediğim kişi artık Red Dragon seviyesine ulaştı'' yazmıyor.Bunca yıldır bana çektirdiğin acı yüzünden seni tek başıma parçalayacağım !Son Haberler:
-Lefos geri döndü!
-Gerçek formuna dönüştü!
-Dünya garip bir karanlığa boğuldu.
-Light City bir mühür ayinine başladı.
-Altı taştan birisinin yeri saptandı.
Bende seninleyimSizin için kötü olan 1 haberi eksik yazmışsın ama @Eruvos .Oraya ''Yıllardır Red Dragon seviyesine ulaşmasını engellediğim kişi artık Red Dragon seviyesine ulaştı'' yazmıyor.Bunca yıldır bana çektirdiğin acı yüzünden seni tek başıma parçalayacağım !
Red Dragon seviyesi sayesinde 100.000.000 derece sıcaklığa çıkabilecek ve de hiçbir kimse tarafından hasar alamayacak kadar güçlüyüm ! Liffus tarafında ki orduların 3 tanesinin ruhunu yedim ve de toza çevirdim.İnsanlar senin yüzünden çok acı çekecek @Eruvos çok acı çekecek..