Savaş

Siz hangi ordudasınız?

• Didi

Kullanılan: 24 55.8%
  • Lipton

Kullanılan: 4 9.3%
  • Fuse Tea

Kullanılan: 6 14.0%
  • Tarafsız.

Kullanılan: 5 11.6%
  • Teatone

Kullanılan: 0 0.0%
  • Cappy

Kullanılan: 4 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    43

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dimes'e hediye ettiğimiz galaksi silahı ile güneş lazerinizi yok ettik.
Coca cola bölgesi ele geçirildi ve tüm uzaya çıkarılan silahlar saniyesinde parçalanmakta.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bay ZZ'den @zRedDragon 'a mesaj:

Zor durumda olan askerlerime saldırarak ne kadar onurlu insanlar olduğunuzu kanıtladınız. Ah, siz sadece zekası teknolojiye çalışan bir mühendissiniz; neden size bir şey anlatmaya çalışıyorum ki. Ama şunu bilin oraya çoktan akordiyoncularım sızdı. Tüm bilgileriniz bize geçince bakalım neler olacak. Son olarak ise, sizi affetmeyeceğim.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülkede Konser Yaparak Yüklü Bir Miktar Para Kazanan Fuse Tea
Bu Parayı Dexter'e Vermiş
Dexter İse Bu Parayı Ülkeyi Koruyan Bir Kalkan Üzerinde Çalışıyor

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ahahahahhahahah güneşi,n diğer tarafındaki ikizini unuttunuz ve güneş lazerinin ikizyle dimes diye bir yer bırakmadık!!

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bay ZZ'den @zRedDragon 'a mesaj:

Zor durumda olan askerlerime saldırarak ne kadar onurlu insanlar olduğunuzu kanıtladınız. Ah, siz sadece zekası teknolojiye çalışan bir mühendissiniz; neden size bir şey anlatmaya çalışıyorum ki. Ama şunu bilin oraya çoktan akordiyoncularım sızdı. Tüm bilgileriniz bize geçince bakalım neler olacak. Son olarak ise, sizi affetmeyeceğim.
Mühendis ve bilgisayar korsanı zRedDragon'dan @Bay ZZ 'e mesaj :
Bu mesajı yazdığınız an IP adresinizden yeriniz tespit edildi ve yeni geliştirilen ''Didi Nano Suit'' kıyafeti giyen askerlerimiz size suikast girişimi yaptı ve başarılı oldu.
ahahahahhahahah güneşi,n diğer tarafındaki ikizini unuttunuz ve güneş lazerinin ikizyle dimes diye bir yer bırakmadık!!
Nano giysiyi ürettikten sonra parçalanmayan ve yok edilmeyen nanotech uzay silahı ile ne kadar uzay silahınız varsa parçalandı ve laboratuvarlarınız yok edildi.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mühendis ve bilgisayar korsanı zRedDragon'dan @Bay ZZ 'e mesaj :
Bu mesajı yazdığınız an IP adresinizden yeriniz tespit edildi ve yeni geliştirilen ''Didi Nano Suit'' kıyafeti giyen askerlerimiz size suikast girişimi yaptı ve başarılı oldu.
Hayır ben ölümsüzüm. Ben de bilgisayardan yanınıza ışınlandım ve hepinizi öldürdüm. Allah'ım ya. Olm neyin kafasını yaşıyorsun sen. Yok ışın silahı yok nano suit.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ben ölümsüzüm. Ben de bilgisayardan yanınıza ışınlandım ve hepinizi öldürdüm. Allah'ım ya. Olm neyin kafasını yaşıyorsun sen. Yok ışın silahı yok nano suit.
Bana bunu diyorsunuz da IP adresinden yer belirlemek gerçekte var asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun meraklıyım ? Peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz sizde ''Güneş Işını'' demişsiniz o zaman öyle de bir şey yok ?

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ölümsüzlük iksiri içtim roketatarlarla didiye saldırdım didi öldü didi güçsüz didi gibi olun dedim cappy hepinizi yendi ve kalradyaya hükümdar olan tek ülke konumuna geldi.