Rol dışı: Hocam o ney la? Bende ölümsüzlük iksirini keşfettim o halde artık ölümsüzüz!Güncelleme 5 : Didistan galaksi lazeriyle antlaşma yapmadıkları ülkelerin topraklarını 6 parçaya bölmüş ve iç savaş çıkarmıştır.
Mühendis ve bilgisayar korsanı zRedDragon'dan @Bay ZZ 'e mesaj :Bay ZZ'den @zRedDragon 'a mesaj:
Zor durumda olan askerlerime saldırarak ne kadar onurlu insanlar olduğunuzu kanıtladınız. Ah, siz sadece zekası teknolojiye çalışan bir mühendissiniz; neden size bir şey anlatmaya çalışıyorum ki. Ama şunu bilin oraya çoktan akordiyoncularım sızdı. Tüm bilgileriniz bize geçince bakalım neler olacak. Son olarak ise, sizi affetmeyeceğim.
Nano giysiyi ürettikten sonra parçalanmayan ve yok edilmeyen nanotech uzay silahı ile ne kadar uzay silahınız varsa parçalandı ve laboratuvarlarınız yok edildi.ahahahahhahahah güneşi,n diğer tarafındaki ikizini unuttunuz ve güneş lazerinin ikizyle dimes diye bir yer bırakmadık!!
Hayır ben ölümsüzüm. Ben de bilgisayardan yanınıza ışınlandım ve hepinizi öldürdüm. Allah'ım ya. Olm neyin kafasını yaşıyorsun sen. Yok ışın silahı yok nano suit.Mühendis ve bilgisayar korsanı zRedDragon'dan @Bay ZZ 'e mesaj :
Bu mesajı yazdığınız an IP adresinizden yeriniz tespit edildi ve yeni geliştirilen ''Didi Nano Suit'' kıyafeti giyen askerlerimiz size suikast girişimi yaptı ve başarılı oldu.
Bana bunu diyorsunuz da IP adresinden yer belirlemek gerçekte var asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun meraklıyım ? Peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz sizde ''Güneş Işını'' demişsiniz o zaman öyle de bir şey yok ?Hayır ben ölümsüzüm. Ben de bilgisayardan yanınıza ışınlandım ve hepinizi öldürdüm. Allah'ım ya. Olm neyin kafasını yaşıyorsun sen. Yok ışın silahı yok nano suit.
Komutanınız İle Anlaşırken Takip Cihzaı YerleştirmiştikBana bunu diyorsunuz da IP adresinden yer belirlemek gerçekte var asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun meraklıyım ?