Ben Haritada Çin Göremiyorum?![]()
Çinden düşük fiyata silahlı tomalar ithal ediyoruz işiniz bitti didi ve fuse tea.
Ben Haritada Çin Göremiyorum?![]()
Çinden düşük fiyata silahlı tomalar ithal ediyoruz işiniz bitti didi ve fuse tea.
Özel yetiştirilmiş askerlerim sonuna kadar direnir ve @zRedDragon 'un ordusunda orta çaplı bir kayıp yaşanır. En sadık askerlerimle başkente çekiliyorum.Şunu bilinki ülkemiz dünyanın en yüksek teknolojilerine sahiptir sizin teknolojiniz bizim teknolojimizin yanında taş devri olarak kalır
Fustea'nın ele geçirdiği topraklarda ki askerler zor durumda iken Didistan saldırır ve bölgeleri ele geçirir.
Gl Krdş vese Ordum Onları Okşayıp Besliycek![]()
fusetea yeni hayalet lazerli uçaklarıyla laboratuvara saldırıp laboratuvarı yok etmiştir ayrıca bombardiman uçaklarıyla tomaları bombalamıştır![]()
Çin marstan bize toma gönderiyor bizde uzay üslerimizden teslim alıyoruz.Ben Haritada Çin Göremiyorum?
O Askerlerine Ordumdan Bi Tekme Hediye OlacakÖzel yetiştirilmiş askerlerim sonuna kadar direnir ve @zRedDragon 'un ordusunda orta çaplı bir kayıp yaşanır. En sadık askerlerimle başkente çekiliyorum.
Didistan galaksi lazeriyle silahınız yok edilmiş ve topraklarınız galaksi lazeriyle parçaçıklara ayrılmıştır.yeni silahımız tam olarak 5ton en yüksek bombardiman bombalarını bırakıyor![]()
O Yok Ettiğiniz Bir KlonduDidistan galaksi lazeriyle silahınız yok edilmiş ve topraklarınız galaksi lazeriyle parçaçıklara ayrılmıştır.