Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sakin. :D

Cünüplükten ziyade her modu paylaşacağım zaman oluyor.Magical Wands'ı paylaşacağım zaman 1 hafta geciktirmiştim.Galiba bu sene ertelenen oyunlar gibi benim de modlarım erteleniyor.Neyse,sorun değil.Yarışma var zaten derece önemli benim için şu an *-*
Ne yarışması ? o_O

uregil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AlichosTR modun durumu ne ve demo çıktıysa link atar mısın?
not: bu arada dediğin şeyleri yapmışsan/yapacaksan ic2'yi bile geçebilir.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modu respawnlamak isterim fakat lol oynuyorum :3
Şaka maka ciddi anlamda yarıda kalınca açıkçası hala yapmaya üşeniyorum 1-2 ay için askıya alıp bütün herşeyi unutmak istermişcesine lol oynayıp anime izlemem gerek.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında klonlama işini biraz abartsan.
Sonuç olarak modlama ile yeni moblar ekleniyor.
Hız,Güç,Görüş Mesafesi gibi özellikleri de kopyalayabilsek ve bu özelliğin çoğunluğuna göre mob şekil alsa.
Örnek olarak güç'ü fazla olan bir mob Mutant modundaki gibi cüsseli çıkacak,yada hızı yüksek olan bir mob biraz daha çevik duracak.
Fikir güzel bu kendimce "toparlanma" süreci bittikten sonra ekleyeceğim şeyler arasında.
Şu Infamous modunu yap :(

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ypıcz sn raat ol slk sy sni .s .s

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir mob ölünce cesedi oluşacak.
Cesedi kazıyıp çantaya atacaksın.
Çantadan makinenin yanındaki depoya koyacaksın.
Örneğin 10 zombi koyarsan +1 saldırı hasarı fazla vurur klon. Ama Gündüzleri %10 olasılıkla yanar ve %10 olasılıkla geceleri sana saldırır.
Aynı şey koyun, blaze gibi diğer moblardada geçerli olsun.
Güzel bir mod çıklar ortaya.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir mob ölünce cesedi oluşacak.
Cesedi kazıyıp çantaya atacaksın.
Çantadan makinenin yanındaki depoya koyacaksın.
Örneğin 10 zombi koyarsan +1 saldırı hasarı fazla vurur klon. Ama Gündüzleri %10 olasılıkla yanar ve %10 olasılıkla geceleri sana saldırır.
Aynı şey koyun, blaze gibi diğer moblardada geçerli olsun.
Güzel bir mod çıklar ortaya.
Güzel ve düşünülebilir.
Profulunu de ac pls :'(

K013 cihazımdan gönderildi
Profulu pp değiştirdiğimde açıcam.
Çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim.
Sağol kardeşim.

uregil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu moda ve Magical Wands'a bir bağlantı kursan.Örneğin ortak bir birim yaparsın, bunda ürettiğimiz enerjiyi Magical Wands'da kullanılacak hale getirir. Bu sayede bu modu indiren diğer modunuda indirir

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu moda ve Magical Wands'a bir bağlantı kursan.Örneğin ortak bir birim yaparsın, bunda ürettiğimiz enerjiyi Magical Wands'da kullanılacak hale getirir. Bu sayede bu modu indiren diğer modunuda indirir
Düşünmedim değil fakat işi biraz bozuyor açıkçası.Ama "core" halinde bir kaynak çıkartıp 2'sini bu kaynak kullanımına yöneltip birbiri ile bağlantılı yapmak iyi olabilir.