İstek Scoreboard İsteği

Turkcraft01s

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir plugin paketi yapmayı düşünüyorum, ama yapamıyorum çünkü scoreboardda blok kırılınca veya herhangi bir şey orada diyelim ki blok daha kırılmadı (Tik) işareti kırıldıktan hemen sonrada (Çarpı) işareti olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim plugin veya skript ile. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Moderatör tarafından düzenlendi:

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Demek istediğini tam olarak anlayamadım, biraz daha açık anlatırsan yardımcı olabilirim belki.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Siz blok kazmayı görev gibi yapmak istiyorsunuz scoreboard'da sanırım ?
Yani kazınca o görev kalkıcak doğru mu ?

Turkcraft01s

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Siz blok kazmayı görev gibi yapmak istiyorsunuz scoreboard'da sanırım ?
Yani kazınca o görev kalkıcak doğru mu ?

Bakın şu anda Kırmızı Takımın Yatağı Korunuyor.
korunuyor.PNG

Daha sonra kırıldı diyelim yatağı

Kırmızı Takımın yatağı geberdi yani kırıldı yazıyor böyle bir şey istiyorum. Bedwars gibi yatak kırılınca takımın üstünde çarpı çıkıyor ya onun gibi bir şey istiyorum. ve yatak kırılıncada (TAKIMIN) Yatağı kırıldı, yazsın
korunmuyor.PNG

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Bakın şu anda Kırmızı Takımın Yatağı Korunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 122909

Daha sonra kırıldı diyelim yatağı

Kırmızı Takımın yatağı geberdi yani kırıldı yazıyor böyle bir şey istiyorum. Bedwars gibi yatak kırılınca takımın üstünde çarpı çıkıyor ya onun gibi bir şey istiyorum. ve yatak kırılıncada (TAKIMIN) Yatağı kırıldı, yazsın
Ekli dosyayı görüntüle 122910
Kullandığınız pluginin adı nedir ?

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Anladım, ama istediğinizi yapmanız için önce bu oyunu kurmanız gerek

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Sende bu oyunun eklentileri var mı? Yani bu oyunu kurmadan tabloyu istiyorsan yapamayız :)
Ancak bunun gibi bir oyun kurmak istiyorsan biraz araştırarak bulabilir misin emin değilim. Bu seri özel olarak yapılmış ve sadece o youtubere verilmiştir diye biliyorum.