Script Öğrenme çabaları

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaz tatilini boş boş geçirmemek, skript öğrenmemek adına hamachili bi server kurup script pluginini yükledim ve kullanmayı öğrenmek istiyorum fakat hiç bilgim yok forumda bilen arkadaşlara buradan kısa kısa sorular sorucam cevaplarsanız sevinirim
not: neyin ne olduğunu anlamak için direk bir skript istemiyorum soruları yavaş yavaş sorucam konu postlarda devam edicek (tabi yardım eden olursa) belki yavaş yavaş bilmeyen biri için bi kaynağa bile dönüşebilir

Şimdi ben minecrafttaki sarı çiçeğe tıklandığında bir şey gerçekleşmesini istiyorum
on click:
yazdım çiçeği belirtmek için minecraft ıd sini mi yazmam gerek yoksa ingilizce adını mı

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam yerdeki çiçeğe tıklayınca bi komutun nasıl oynayacağını bi kaç denemeyle çözdüm (on click on dandelion: ) şimdi ise ''çiçek toplanıyor'' yazmasını ve 5 saniye sonra ''çiçek envanterinde'' yazıp yerdeki çiçeğin çiçeğin air ile değiştirilmesini istiyorum konuşmalar tamam arada 5 saniye beklemesi nasıl ayarlanabilir

Son düzenleme:

SonDestanFS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamam yerdeki çiçeğe tıklayınca bi komutun nasıl oynayacağını bi kaç denemeyle çözdüm (on click on dandelion: ) şimdi ise ''çiçek toplanıyor'' yazmasını ve 5 saniye sonra ''çiçek envanterinde'' yazıp çiçeğin air ile değiştirilmesini istiyorum konuşmalar tamam arada 5 saniye beklemesi nasıl ayarlanabilir
Skript ile pek bilgim olmadığı için bilmiyorum :) Diğer skript dalında uzman arkadaşları beklemek daha iyi olur .

S

sergun26

Ziyaretçi
ID ile de çalışır, ancak uyarı veriyor konsolda. İleride desteklenmeyecek diye.