Şeker Vadisi | Minecraft Server Spawn || BurnerTroll

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Herkese tekrardan merhaba!

Uzun zamandır forumda inşa konusunda aktif değildim. Suskunluğumu "Şeker Vadisi" adını verdiğim server spawnı ile bozdum. (Hala yapım aşamasında ama %95'i tamam.) Ve işte spawnımın fotoğrafları. (Yapım aşamaları elimde bulunmaktadır.)

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

YunusGenc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancı hristiyanların şeylerine niye uyuyoruz onlar bize iftira atıyo öldürmeye çalışıyo biz onların kölesi olduk noel babalı yerler yapmak 2 örnek var onlarda
Sen
Sonoyuncu

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir çok iyi editlenirse çok güzel şeyler çıkar (pixel arttan nefret ederim onların yerine 4 tane bütük çam ağacı efsane olurdu)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yabancı hristiyanların şeylerine niye uyuyoruz onlar bize iftira atıyo öldürmeye çalışıyo biz onların kölesi olduk noel babalı yerler yapmak 2 örnek var onlarda
Sen
Sonoyuncu
Amacım "Noel Baba" denilen Hristiyanı yüceltmek değil, sunucu adminlerinin heykellerini yapmaktı. Ayrıca bir yeri farkında olmadan haç işaretine benzetmiştim, -ki görünmesi oldukça zordu- onu bile sonradan değiştirdim. Bu konularda ben de senin gibi düşünüyorum, ama minecraftta her yaptığın Hristiyanlara ait semboller taşıyor. En bariz örneği Haç. Güzel bir söz var bununla ilgili ama söylenmesi pek uygun düşmez. :)[DOUBLEPOST=1386536917,1386536885][/DOUBLEPOST]
fikir çok iyi editlenirse çok güzel şeyler çıkar (pixel arttan nefret ederim onların yerine 4 tane bütük çam ağacı efsane olurdu)
Edit işi de haftaya artık. :)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
O yol harici yandaki grasslı yerleri (4 köşeli hani :D) orayı Bone Meal ile yeşillendirsen güzel olur.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel olmuş arkadaşlarında dediği gibi yolların biraz boş olmuş onlarıda halledersen gayet iyi bir map olacağından eminim.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O Skin Artlar yerine daha yaratıcı şeyler eklene bilir :)
3d büyük boyutta bir nuel baba + hediyelerin asılı olduğu bir nuel agacı ekleye bilirsin :)
Eğer Geliştirirsen Güzel Bir HUB spawnı olabilir +1