L
LifeTaker
Ziyaretçi
hayır olabilir neden olmasın? oyun bu sonuçta. mesela katedral yapacağımız zaman mecburen kullanacağız haç işaretini.Bir Şekili *Haç* a benzettim ama olmayabilir
neyse
Kawaiii Çok Güzel Olmuş.
hayır olabilir neden olmasın? oyun bu sonuçta. mesela katedral yapacağımız zaman mecburen kullanacağız haç işaretini.Bir Şekili *Haç* a benzettim ama olmayabilir
neyse
Kawaiii Çok Güzel Olmuş.
Kiliseye Merak Sarmıştım Diye Küçük bir kilise yapıp paylaşmıştım karşı çıktılar o yüzden sorayım dedimhayır olabilir neden olmasın? oyun bu sonuçta. mesela katedral yapacağımız zaman mecburen kullanacağız haç işaretini.
cahil insanlar genelde onlarKiliseye Merak Sarmıştım Diye Küçük bir kilise yapıp paylaşmıştım karşı çıktılar o yüzden sorayım dedim
Onlar kar tanesi, eğer spawnın iç kısmına yakın olanları diyorsan.Bir Şekili *Haç* a benzettim ama olmayabilir
neyse
Kawaiii Çok Güzel Olmuş.
Onları Diyorumda Hiç BenzetemedimOnlar kar tanesi, eğer spawnın iç kısmına yakın olanları diyorsan.![]()
haç işaretini gördüm spawnin yuvarlak halkasında .DAmacım "Noel Baba" denilen Hristiyanı yüceltmek değil, sunucu adminlerinin heykellerini yapmaktı. Ayrıca bir yeri farkında olmadan haç işaretine benzetmiştim, -ki görünmesi oldukça zordu- onu bile sonradan değiştirdim. Bu konularda ben de senin gibi düşünüyorum, ama minecraftta her yaptığın Hristiyanlara ait semboller taşıyor. En bariz örneği Haç. Güzel bir söz var bununla ilgili ama söylenmesi pek uygun düşmez.[DOUBLEPOST=1386536917,1386536885][/DOUBLEPOST]
Edit işi de haftaya artık.![]()
O kar tanesi, bahsettiğim haç portalların üstündeki yuvarlaktaydı.haç işaretini gördüm spawnin yuvarlak halkasında .D:ad
sorry sorryyO kar tanesi, bahsettiğim haç portalların üstündeki yuvarlaktaydı.![]()
Önemli değil.sorry sorryy![]()
Teşekkürler, zaten daha bitirmedim tam olarak. Bu yorumlarınızın etkisi olacağından eminim.Peki görüşümü de yazayım: Süper olmuş! ama yerleri kar yapsaydın daha iyi olurdu
Maalesef, aklıma sadece "Sihirdar Vadisi" geliyor.Çok güzel olmuş ( Vadi diyince aklına seungryong vadisi geliyosa sen = ben demektir)