Ya sana yalan söylemiştir ya da okuduğunu anlayamamıştır arkadaşınHayır Dostum Ben Daha Farklı Anlatmak İstedim Ama Çokk Fazla Konu Dışı açarsa banlanma riski olabiliyo benim arkadaşım öle banlanmıştıAnlamışsındır Umarım
Ya sana yalan söylemiştir ya da okuduğunu anlayamamıştır arkadaşınHayır Dostum Ben Daha Farklı Anlatmak İstedim Ama Çokk Fazla Konu Dışı açarsa banlanma riski olabiliyo benim arkadaşım öle banlanmıştıAnlamışsındır Umarım
Proxy kullan. Kardeş Almanya'da yaşıyor İmgur'un Türkiye'de yasaklandığını bilmiyorresimler gözükse keşke![]()
Herhalde arkadaşı konu dışına küfürlü veya +18 konular paylaşmış hocam.Kardeşim İmgura yükleme Türkiye'de imgur yasaklandı proxyle bakabilirim ancak
Ya bi git kardeşim istersen Konu Dışına istersen 7 milyar konu aç, mantıklı olsun banlamazsın kardeş. SENDEN RİCA EDİYORUM ŞURAYI 5 DEFA ANLAYARAK OKU
https://forum.gamer.com.tr/kurallar
LÜTFEN!
Okuduysan söyleyeyim. ORADA KONU DIŞINA FAZLA KONU AÇMAYIN BANLANIRSINIZ YAZIYOR MU?
Bende Imgur artık proxysiz de açılıyor .pProxy kullan. Kardeş Almanya'da yaşıyor İmgur'un Türkiye'de yasaklandığını bilmiyor![]()
Ben 300kb lik internet ile 1,4MB/s mi indiricem şimdi ?Arkadaşlar resimleri göremiyorsanız Proxy kullanın. Size güçlü bir Proxy Sunucusu vereyim
Geri Dönüş Süresi: 0.08 Saniye
İndirme Hızı: 1437 KB (saniye)
IP : 185.26.183.14
Port: 80
Mesela ben resimlere Proxy ile baktım. Atın tozpembe bir Unicorn olduğu için beğenmedim kardeş :/
Ayrımcılık var sanırım demiş ben yok olduğunu belirttimYanlış bilgi verme isteyen istediği kadar konu dışı bölümünde konu açar
Ayrıca at ile ayrımcılık ne alaka?
Dns değiştirip girsen daha kolay, kim uğraşacak ıp ile.Arkadaşlar resimleri göremiyorsanız Proxy kullanın. Size güçlü bir Proxy Sunucusu vereyim
Geri Dönüş Süresi: 0.08 Saniye
İndirme Hızı: 1437 KB (saniye)
IP : 185.26.183.14
Port: 80
Mesela ben resimlere Proxy ile baktım. Atın tozpembe bir Unicorn olduğu için beğenmedim kardeş :/
cool-proxy.net ne güne duruyor peki ? Hem benim verdiğim güçlü bir sunucu.Dns değiştirip girsen daha kolay, kim uğraşacak ıp ile.
Ayrıca Unicorn daha güzel onu al.
Ben gerek duymuyorum. Dns ile uğraşmak daha kolay böyle siteye gir ıp bul falan uğraşamam.cool-proxy.net ne güne duruyor peki ? Hem benim verdiğim güçlü bir sunucu.