Selam !

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Siz kime hava atıyonuz la uşaklar ^_^ Benim arkamda Luis Suarez var :D Herkes artık benden korkuyor :) (3.seviye egoboost)

Isır bakıyım Suarez hem yeni dişlerine biraz alışırsın :)

Kural 3: Buraların kabadayısı Sonicexe'dir.
Kural 4: Buraların kabadayısına meydan okunursa, kabadayı karşıdakini Luis Suarez'e ısırtma hakkına sahiptir.
Kural 5: 3,4, ve 5. kurallar değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif bile edilemez.

Anayasa gibi oldu, biraz abarttık doğrusu :D (NOT: Şaka yaptım korkma ^^)
vaaay.
senin hesabini sabah kesecegim :)
diss
yo yo freestyle.

herkes duysun yarın sabah hardcore freestyle var :(

suarez i cagirmak yok ama teke tek atcaz :(

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bana gönderm yapmış Mesaja Bakınız

Benim adım Kaan,16 yaşındayım Minecraft'ı 3 yıldır oynuyorum,En sevdiğim oyunlar arasında Skyrim,Mount And Blade,Assasin Creed 2 gibi birçok oyun var.Hobilerim:Müzik dinlemek,(Dumbstep dahil)forumlarda gezinmek:)))vb. işlerdir.Bu arada,tam bir animeci olduğumu unutmamak gerek :):D

Benim adım Kaan

Nickim Kaan İle Başlıyoor

16 Yaşındayım

Nickimin sondan 2 harfi 16

3 yıldır minecraft oyniyorum

Kaan316 Oha :D
Illuminati confirmed.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan ne saçma konuşuyorsunuz benim için bile fazla saçma :/ Ben kimim dersen işsiz , fakir ( oyunlarda ._.) , noob , gereksiz bir kişiliğim :/

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
vaaay.
senin hesabini sabah kesecegim :)
diss
yo yo freestyle.

herkes duysun yarın sabah hardcore freestyle var :(

suarez i cagirmak yok ama teke tek atcaz :(

geç kalkıyom la öğlen yapalım :) saat 12'ye kadar zaten uyuyorum haftasonu :D ama merak etme, suarez'siz de hallederiz o işleri ^^ ikiye tek de gelebilirsiniz. zurinqun da gelsin ^^

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
geç kalkıyom la öğlen yapalım :) saat 12'ye kadar zaten uyuyorum haftasonu :D ama merak etme, suarez'siz de hallederiz o işleri ^^ ikiye tek de gelebilirsiniz. zurinqun da gelsin ^^

wowowo bana meydan okumak.
tamam yarın hardcore freestyle var :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
tamam da hardcore freestyle ne la ^^ ben her zaman alırım tabancayı güm :) kabadayı dediğin böyle olur :D
Freestyle : arkaya enstrumental muzik alinarak hicbir uyaga bagli kalmaksizin karsi karsiya lafla atismadir. Dostluk on plandadir.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gel iyisi sen bizim grupla takıl.Ben 16 yaşımdayım ve biz anime/hentaü izlemeyi severiz.Ortak noktamız budur bizim.
@MUHDE @Skaduush bu arkadaşlarla da tanış çok iyidirler bizim genelde anime/hentaü muhabbetlerimiz olur.Ben de 3 yıldır oynuyorum MineCraft.Bu arada Pscho Pass izledin mi?

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gel iyisi sen bizim grupla takıl.Ben 16 yaşımdayım ve biz anime/hentaü izlemeyi severiz.Ortak noktamız budur bizim.
@MUHDE @Skaduush bu arkadaşlarla da tanış çok iyidirler bizim genelde anime/hentaü muhabbetlerimiz olur.Ben de 3 yıldır oynuyorum MineCraft.Bu arada Pscho Pass izledin mi?
Izlemedim ama en kısa zamanda denerim elbet [emoji56]

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin, benim adım da Kaan. Yaşım 12.
Genlede plug dj falan takılırım.
Gevşekliklerimle insanları kaçırmışlığım vardır (yey(benden korkma))
Sonra ne diyim, forum kurallanı oku gibi gibi.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Selam ^_^
Adım Sincap -Gerçeği Sır-
Yaşım 16
Forum ile çok ilgileneceksen baya muhabbetimiz olur neyse hadi iyi günler
Bu arada Profil fotoğrafım reel :D