Selamlar!

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz. Uyarı almamaya dikkat edin. :pala:

Son düzenleme:

KollarimiVerin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz, Sefalar getirdiniz.
Şöyle 1 tane çay size :cay:
Önceden kayıtlı olduğunuz için, Hoşgeldin yazmayacaktım aslında.
Ama n'olur n'olmaz, yazdım Ben yinede. :D

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin :) Öncelikli olarak forum kurallarını, sık sorulan soruları ve Resepsiyon bölümünde bulunan "Forum Özellikleri ve Kullanımı" adlı bölüme bakarsan forumla ilgili az çok bilgi sahibi olabilirsin, elbette ki bunlar dışında da yapıp yapmaman gereken şeyler/davranışlar var ancak hepsini zamanla öğreneceksin :)

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoşgeldin, umarım iyi dostluklar kurarsın. Hakkında hayırlısı olur, iyi günler. :şapka:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tekrardan foruma hoş geldin. İstersen eski arkadaşlarını bulmana yardım edebilirim. :şapka:

Reol

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz. Uyarı almamaya dikkat edin. :pala:
Hoş bulduk, elimden geleni yapacağım! :şapka:
Hoş geldin :) Öncelikli olarak forum kurallarını, sık sorulan soruları ve Resepsiyon bölümünde bulunan "Forum Özellikleri ve Kullanımı" adlı bölüme bakarsan forumla ilgili az çok bilgi sahibi olabilirsin, elbette ki bunlar dışında da yapıp yapmaman gereken şeyler/davranışlar var ancak hepsini zamanla öğreneceksin :)
Bilgilendirme için teşekkürler. Hoş bulduk!
Aramıza hoşgeldin, umarım iyi dostluklar kurarsın. Hakkında hayırlısı olur, iyi günler. :şapka:
Teşekkür ederim. Hoş bulduk :şapka:
Tekrardan foruma hoş geldin. İstersen eski arkadaşlarını bulmana yardım edebilirim. :şapka:
Eskiyi kovalamanın çok faydası olmaz derler ama yine de teşekkürler. Hoş bulduk! :şapka:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

Reol

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin :D

Adım Batıkan, 16 yaşındayım. Atomy gibi Undertale hayranıyım, @TheGodFather ile ben 2 dedeyiz :D Sunucu işleriyle uğraşırım felan :D

Anime de severim :D Memnun oldum
Undertale'i ben de merak ediyorum oynamak gibi bir planım var kısa zamanda. Hoş bulduk :D

Ayrıca konunun gereksiz yere yukarı çıkmaması adına mesaj yazmayacağım fakat mesajınızı beğenirsem gördüğümü anlayın :p

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Sanada selam. Çay iç kendine gel :cay: