hero brine doğa üstü güçlere sahip hatta şu anda görmüyosun ama ruh suyunda gidiyosusuz yerde botla giden saf: Hero Burine
Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
hero brine doğa üstü güçlere sahip hatta şu anda görmüyosun ama ruh suyunda gidiyo(TÖVBE YARABBİM NE DİYOM BEN YHA
)
bende ona şunu yapacam amaHerobrine seni çarpacak
Herobrine şu anda şunu yapıyor:
/lightining SARI_BUCUR
(unuttum böyleydi galiba)
Türkçesi
/SARI_BUCUR ü çarp
Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
şu anda sana yapmak istediğimÇarpılınca görürsün ne yapabileceni
Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
şu anda sana yapmak istediğim
![]()
+
bummmmm!!!
=
herobrine diye bişi yoktur hasta etmeyin adamı dünyanın %85 i herobrine a inanıyor!
bende senin gibiyim bide yok hero**-* 100000%1 görülürmüşte yok öyle şeylerNeyseki ben kalan %35 in içindeim
ben yapmıyorum o başlattı bide resim ekledim gördüysenGidin başka yerde tartışın ... Yorum Fazlalığı Yapmayın ...
ben yapmıyorum o başlattı bide resim ekledim gördüysen
@batman10 al işte senin yüzünden onca emek verdiğim çalışmam eklenmedi
suç senin sen susuz tekneye binen herobrine dedinBana suç at şimdi sen konu disina cikar bana suc at