Server açıcam ama aklıma takılan 1-2 sorun var

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dostum hak veriyorum ama malesef yas ortalaması düsük olduğu için gelmiyolar lapisli servere alısmıs bizim türk oyuncularımız :)

denedim ama cidden tutmuyor :D
Sen bilirsin ._. ama forumun çogu lapis sevmiyor ve lapissiz serverlere hepimiz akın edebiliriz ( bir grubumuz vardı kişiyi hatırlamıyorum ama 60ın üstündeydi )

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum hak veriyorum ama malesef yas ortalaması düsük olduğu için gelmiyolar lapisli servere alısmıs bizim türk oyuncularımız :)

denedim ama cidden tutmuyor :D
Server açmayı bilmeyenler cahallar lapissiz açıp tutmadı diye üzülüyor. Eğer bilginiz yoksa ya hiç açmayın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun çoğu derken ? O yüzden mi lapisli sunucuda 30 kişi var iken lapissizde 10 oluyor ? Forum yaklaşık 200.000 kişi, bunun en az 190.000 ı lapis seviyor...
Lapisi sevmeyen çok kişi var. Ama standart bir façtın sunucusundaki lapisi kaldırıp lapissiz sunucu diye dolmasını bekliyorlar.
Server açmayı bilmeyenler cahallar lapissiz açıp tutmadı diye üzülüyor. Eğer bilginiz yoksa ya hiç açmayın.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forumun çoğu derken ? O yüzden mi lapisli sunucuda 30 kişi var iken lapissizde 10 oluyor ? Forum yaklaşık 200.000 kişi, bunun en az 190.000 ı lapis seviyor...
Bir grubumuz vardı gruplar kapanmadan önce ve hepimiz lapissiz serverlere giderdik ayrıca gruplar dagıldı diye şu an böyle bişe yok ve lapisli serverler eglenceli degildir . (bu bnm görüşüm saygılı ol biraz )