Server Alırkene Kendi Yapımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Spoiler diyom büyük spoiler veriyim mi?
Bak yaşın kaç,zeka yaşın kaç bi fikrim yok ama şu 'kapak' işini bırak.
Birine laf soktuğunda sessizce yerine otur ''zaa qapaq'' gibi tavırlarda bulunma.Kaç kere laf soktuğunu (yada sandığını) sayma.
Bu yaşının ne küçük olduğunu gösteriyor ^_^ yada bu konuda ne kadar yeni olduğunu.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar forum kurallarında;
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.

yazıyor.
Bu bölüm benim yetkilerim altında olmadığı için sadece rapor edebilirim. Lütfen bir birinize hakaret etmeden, kışkırtmadan görüşlerinizi bildirin.

_KinqOFWebSites_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak yaşın kaç,zeka yaşın kaç bi fikrim yok ama şu 'kapak' işini bırak.
Birine laf soktuğunda sessizce yerine otur ''zaa qapaq'' gibi tavırlarda bulunma.Kaç kere laf soktuğunu (yada sandığını) sayma.
Bu yaşının ne küçük olduğunu gösteriyor ^_^ yada bu konuda ne kadar yeni olduğunu.

Git ve profilime doğum tarihime bak bide yine dediğim gibi şu spoiler e cevap vermeden mesaj yazma

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.

yazıyor.
Bu bölüm benim yetkilerim altında olmadığı için sadece rapor edebilirim. Lütfen bir birinize hakaret etmeden, kışkırtmadan görüşlerinizi bildirin.
Ben başta adam gibi bildirdim çıkıştı.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

yazıyor.
Konuyu baştan sona okursan konunun saçma olduğunu nazikçe birkaç kez belirttik.Kendisi biraz atarlandı :)

_KinqOFWebSites_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod kardeşim konuyu kilitlermisin tag ında bölüm modratörü diyor. Bide lütfen sustur şunları.. Ben onu söndürmek için bi kelime diyom kabul etmiyo sönemmek için devam ediyo.. 5 inci söyleyişim Spoiler vereyimmi[DOUBLEPOST=1409417540,1409417498][/DOUBLEPOST]
Wut ? Gereksiz konu dedik,direk "Gidin konudan,Minecraft Türk geve insanlar ile dolu vb." dedin.Karıştırmış mıyım ?

Evet olum dalga geçmiceksin alırsın payını.
Kaç tane savunmam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...