Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ben konuştum zaten ona dedim Dil Bilgisiyle dalga geçmek yasak el attı o kardeşim yine de sağol.
Edit: şimdi bunlar sağol da ayrı yazılır derler![]()
"sağol" değil "saol"
şaka lao nese ben kaçtım xd
ben konuştum zaten ona dedim Dil Bilgisiyle dalga geçmek yasak el attı o kardeşim yine de sağol.
Edit: şimdi bunlar sağol da ayrı yazılır derler![]()
Çünkü sağol da ayrı yazılır. + Ne zaman dedin "dil bilgisiyle dalga geçmek yasaktır" diye ?
Aslında "sağ ol" dur normali.Ama biz kısaltmak için "saol" diyoruz .-."sağol" değil "saol"![]()
"sağol" değil "saol"![]()
Bak yaşın kaç,zeka yaşın kaç bi fikrim yok ama şu 'kapak' işini bırak.Spoiler diyom büyük spoiler veriyim mi?
Sağol değil sağ ol ! .-.hayır herkes saol diyo ama o sağol dur
Bak yaşın kaç,zeka yaşın kaç bi fikrim yok ama şu 'kapak' işini bırak.
Birine laf soktuğunda sessizce yerine otur ''zaa qapaq'' gibi tavırlarda bulunma.Kaç kere laf soktuğunu (yada sandığını) sayma.
Bu yaşının ne küçük olduğunu gösteriyoryada bu konuda ne kadar yeni olduğunu.
Ben başta adam gibi bildirdim çıkıştı.Evet arkadaşlar forum kurallarında;
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.
yazıyor.
Bu bölüm benim yetkilerim altında olmadığı için sadece rapor edebilirim. Lütfen bir birinize hakaret etmeden, kışkırtmadan görüşlerinizi bildirin.
Ben başta adam gibi bildirdim çıkıştı.
Doğum tarihi yazmakta ne var ? 11 yaşındaki biri kendini 19 yaşında gösteremez mi ?Git ve profilime doğum tarihime bak bide yine dediğim gibi şu spoiler e cevap vermeden mesaj yazma
Konuyu baştan sona okursan konunun saçma olduğunu nazikçe birkaç kez belirttik.Kendisi biraz atarlandıEvet arkadaşlar forum kurallarında;
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.
yazıyor.
Bu bölüm benim yetkilerim altında olmadığı için sadece rapor edebilirim. Lütfen bir birinize hakaret etmeden, kışkırtmadan görüşlerinizi bildirin.
Wut ? Gereksiz konu dedik,direk "Gidin konudan,Minecraft Türk geve insanlar ile dolu vb." dedin.Karıştırmış mıyım ?Adam yerimizi karıştırdı![]()
ehehe.forumda 113 yaşında olanlar bile var.kimliğini sansürle at burayaAdam yerimizi karıştırdı![]()
Wut ? Gereksiz konu dedik,direk "Gidin konudan,Minecraft Türk geve insanlar ile dolu vb." dedin.Karıştırmış mıyım ?