Server has stopped responding! Sw çökme durumu [ACİL]

KardasLandOfBF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben serverimi kurdum 2-3 gün önce normal lag olup herkesi atıyordu. bu normaldi fakat dünden sonra bir sıkıntı ile artık hem herkesi atıyor hemde save atmadan crash hatası verip konsola bir şey yazamıyorsun. buda hata:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer mesajlara koymamı isterseniz koyun bu bi plugin hatası ama ne plugin hatası çözebilirseniz sevinirim :(

KardasLandOfBF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[23:43:23 INFO]: Plugins (60): MotdManager, UnioAntiCrash, CrazyCrates, GroupMan
ager, ItemNamer, Websend, AlphaChest, Announcer, NametagEdit, SuperCensor, Locke
tte, BanManager, SimpleVIPPerks, SkinsRestorer, DeathMessages, AntiJoinBot, Fram
eProtect, WorldEdit, ProSpam, Skript, Essentials, isim-bug-fixed, ClearLag, Chai
rs, SkQuery, Votifier, NoCheatPlus, WildSkript, EssentialsChat, iConomy, Advance
dItemEffects, GAListener, Vault, AntiFactionsCrash, MassiveCore, Rankup, VipZero
, SkAction, WorldGuard, ChestCommands, EssentialsProtect, SkExtras, EssentialsSp
awn, MyCommand, PlotMe, SimpleRegionMarket, Multiverse-Core, Citizens, Shopkeepe
rs, MineResetLite, Builder, ChestShop, AuthMe, HolographicDisplays, Factions, Cr
atesPlus, CombatLog, Info-Board, Sentry, skRayFall

KardasLandOfBF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucunun çöktüğü son logları tam olarak atarsan daha iyi olacak, bu sorundan önce ve sonra neler oldu tam olarak bilirsem daha verimli yorum yapabilirim.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buraya uzun copy paste yapamadım şu linke koydum
Büyük ihtimalle konsol üzerinden bir eklenti/eklentiler yenilenmiş ve bundan sonra çökmeler yaşanmış.
[22:59:11] [Server thread/INFO]: [0;30;1m> [0;32;1mSuccessfully reloaded plugin data[
Başka gözüme çarpan farklı bir durum olmadı, o an konsolda hangi eklenti yenilendi ise o eklenti de bi' problem var büyük bir ihtimalle.

Büyük ihtimalle konsol üzerinden bir eklenti/eklentiler yenilenmiş ve bundan sonra çökmeler yaşanmış.
[22:59:11] [Server thread/INFO]: [0;30;1m> [0;32;1mSuccessfully reloaded plugin data[
Başka gözüme çarpan farklı bir durum olmadı, o an konsolda hangi eklenti yenilendi ise o eklenti de bi' problem var büyük bir ihtimalle.
Hangi komut ile hangi eklenti yenilenmiş yazmıyor logta, konsoldan yapılmış ve loglara işlememiş.

Bi' an düşünmüştüm, crash mi atıyorlar diye ama yok kötü bir olay görmedim.
Ne şans ki, bir eklenti yeniliyorsun ve anında sunucu çökmeye başlıyor. Tesadüf olamaz ya :)