Server Sitesi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Beni hirsizlikla suçluyorsun burda bakabilirsin dedim eger begenirse belki ozele gelip konusuruz. Diyr baksin istiyorum. İyi gunler.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de az önceki mesajumda seni hırsızlıkla suçladığımı belirttim zaten. hiçbir mesajımda buna itiraz etmedim.

Çünkü gerçekten çalmışsınız. Ben yaptım diye atıyorsunuz. Editlemeyi okuma yazması ve bir adet Notepad++ yada Not Defteri olan herkes yapabilir.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de az önceki mesajumda seni hırsızlıkla suçladığımı belirttim zaten. hiçbir mesajımda buna itiraz etmedim.
Tamam yaş grubunu anladım ben senin hadi eyvallah hala çalmişsınız diyorsun Forumexede buldum kardeşim ne çalması araştir biraz sonra gel karsima. Yardimci olurum ne demek editlemekte yardimci olurum demekte olabilir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tamam yaş grubunu anladım ben senin hadi eyvallah hala çalmişsınız diyorsun Forumexede buldum kardeşim ne çalması araştir biraz sonra gel karsima. Yardimci olurum ne demek editlemekte yardimci olurum demekte olabilir.

Ben de senin yaş grubunu "hala çalmişsınız diyorsun Forumexede buldum kardeşim ne çalması araştir biraz sonra gel karsima. " dediğin anda anladım. Editlemeyi herkes yapabilir okuma yazma ve bir adet Notepad++ yeterli. Lütfen mesajınızı düzenleyerek
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bakabilirsin :)

Bu mesaja beğenirsen sana da aynısını düzenleyerek yapabilirsin de.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de senin yaş grubunu "hala çalmişsınız diyorsun Forumexede buldum kardeşim ne çalması araştir biraz sonra gel karsima. " dediğin anda anladım. Editlemeyi herkes yapabilir okuma yazma ve bir adet Notepad++ yeterli. Lütfen mesajınızı düzenleyerek

Bu mesaja beğenirsen sana da aynısını düzenleyerek yapabilirsin de.
Düzenleyemem anlayan anlar hadi eyvallah tartışmayı uzatma.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Webly hizmetinden yararlan derim direk olarak grafik ayarlıyorsun
L620 kullanıyor...