OvcelTR_BuzCraft
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Simdi Site Acmak Icin herseyim Var Domain Alan Adi Hersey Var Fakat Site Kodlama Wordpres hakkında hicbir bilgim yok ki anlamıyorum hayırlı bir arkadas Bi video bi yardım edermi
Siteni inceledim. HTML ile kodlamışsın. Publisher'a da benziyor. Source'ına baktığımda bir sürü hazır kod gördüm. Aldığın hazır kodların url linklerini silip resim,vb. varsa kendi sunucuna atıp linkleri düzenleyebilirdin. Bunu yapmadığına sevindim. Kodları aldığın siteler gözüküyor. PHP kullanmadan siteye oyuncu bilgilerini,üye girişi, vb. yapamazsın. Ubuntu Minecraft Server Kurulumu konumdan sonra belki site dersleri verebilirim.Yardım ederimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
OyunEsiri minecraftturk'ten alıntı. Başınız belaya girebilir. Ayrıca Twitter'dan ForumExe çıkıyor. Çalmışsınız ben yaptım diye atıyorsunuz. Ne diyim yazıklar olsun.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bakabilirsin
iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1. Olarak biraz arastirma yaparmisiniz ? Ayni index forumexede varOyunEsiri minecraftturk'ten alıntı. Başınız belaya girebilir. Ayrıca Twitter'dan ForumExe çıkıyor. Çalmışsınız ben yaptım diye atıyorsunuz. Ne diyim yazıklar olsun.
Mybb yazısını da forumunuzdan silmişsiniz. Bu kadar olmaz yani.
Çünkü gerçekten çalmışsınız. Ben yaptım diye atıyorsunuz. Editlemeyi okuma yazması ve bir adet Notepad++ yada Not Defteri olan herkes yapabilir.Hirsizlikla suclamissiniz beni burada resmen ben yaptim demedim sadece bir goz atin dedim begenirse aynisini editleyebilirim arkadasa gore
Ben yaptım diye bir cümle yazıyormu orada bakabilirsin yaziyor. Begenirse ona editleyebilirim.Çünkü gerçekten çalmışsınız. Be yaptım diye atıyorsunuz.
Ayni index forumexede varBen yaptım diye bir cümle yazıyormu orada bakabilirsin yaziyor. Begenirse ona editleyebilirim.
Belki arkadas yapamiyordur diye diyorum zaten.Çünkü gerçekten çalmışsınız. Ben yaptım diye atıyorsunuz. Editlemeyi okuma yazması ve bir adet Notepad++ yada Not Defteri olan herkes yapabilir.
Anladık kaç kere yazacaksın?Ayni index forumexede var
Sadece böyle yazmak ne demek? Ben yaptım bak beğenirsen yardımcı olurum demek. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bakabilirsin
Beni hirsizlikla suçluyorsun burda bakabilirsin dedim eger begenirse belki ozele gelip konusuruz. Diyr baksin istiyorum. İyi gunler.Anladık kaç kere yazacaksın?
Sadece böyle yazmak ne demek? Ben yaptım bak beğenirsen yardımcı olurum demek. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler.