Server Tutturma

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir server açmak istiyorum ama faction açarsam çok fazla zaman harcayamayacağım için hungergames server açmayı düşünüyorum. Genelde faction sunucular kolay tutuyor. Hungergames server açarsam nasıl +40 online sayısına çıkarım?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Türk oyuncuların zihnine pek uymuyor. Bence açma; ama elit oyuncular olsun az olsun diyorsan açabilirsin.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun başlığında hayır yok. Sunucu dediğin her dalda tutar ,püf noktalarını bilmen lazım lokasyon , sunucu versiyon, kişi sayısı ,eklentiler bunları göz önüne alarak türkiye'deki oyunculara açmak istiyorsan , oyuncu kitlesi neyden daha çok hoşlanıyorsa ona göre sunucu açarsın. +40-50 üzeri kişi olmasını istiyorsan kalitene dikkat etmen lazım ,Ordan burdan eklenti çarpıp haritaları pmcden alıp kalitesiz bi hosta koyarsan o sunucu +10'u bile zor görür anlayacağın emek vermeden meyvesini alamazsın :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence eski survival serverini yap (orada rehberdim ama serveri hg yaptın sonrada kapattın faction yaparsan lapissiz olsun lapisli iyi degil )
Serverdeki ismim : IIxGriimZz ne güzel alevden çehre 2 im vardı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma gelen ilk şeyin "işerken tuvaleti tutturma yöntemleri" olması ilginçtir.

Zamanın yoksa açma. Faction sunucuya bile uğraşılacak diyorsan hemde.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Rpg aç ama peison açma beceremessin. Ben bile daha a ve b madenini yaptım off çok sıkıcı prison açmak :D