Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir server açmak istiyorum ama faction açarsam çok fazla zaman harcayamayacağım için hungergames server açmayı düşünüyorum. Genelde faction sunucular kolay tutuyor. Hungergames server açarsam nasıl +40 online sayısına çıkarım?
İlgilenmiyeceksen , AÇMA .
Hiçbirşey karşılıksız değil sunucunla ilgilenmen geliştirmen büyütmen lazım , sen kolaya kaçmak için hunger games sunucusu açma kafasındasın.
Konunun başlığında hayır yok. Sunucu dediğin her dalda tutar ,püf noktalarını bilmen lazım lokasyon , sunucu versiyon, kişi sayısı ,eklentiler bunları göz önüne alarak türkiye'deki oyunculara açmak istiyorsan , oyuncu kitlesi neyden daha çok hoşlanıyorsa ona göre sunucu açarsın. +40-50 üzeri kişi olmasını istiyorsan kalitene dikkat etmen lazım ,Ordan burdan eklenti çarpıp haritaları pmcden alıp kalitesiz bi hosta koyarsan o sunucu +10'u bile zor görür anlayacağın emek vermeden meyvesini alamazsın
Bence eski survival serverini yap (orada rehberdim ama serveri hg yaptın sonrada kapattın faction yaparsan lapissiz olsun lapisli iyi degil )
Serverdeki ismim : IIxGriimZz ne güzel alevden çehre 2 im vardı
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.