serverimda blok kıramıyorum

™HarabyCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
serverimda blok kıramıyorum kendim kurucuyum block kıramıyorum[DOUBLEPOST=1428148355,1428148145][/DOUBLEPOST]eşya konuyor kırılmıyor bende w.eden ayarlıyorum//set 0 la zooluyor yadım

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter yani,sunucuyu foruma açtırdın her şeyde konu açma yani.biraz araştır ya.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@EmrePro_TR Yardım etme değil, yardımlaşma yani kimse kimseye yardım etmek zorunda değil .Hiç bilmediği ve araştırmaya üşendiği şeylerde boyuna konu açıyor arkadaş,biraz araştırıp daha detaylı bir konu atsa yardım ederdim de,böyle saçma sapan konular açması uyuz edici.yani kendi hatalarını düşünüp nerde hata yaptım diye bi araştırma yapar insan .

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
@UcanKofte Demek İstediğim O Değil,Ve Konu Yanlış Yere Yapılmış Kilitle.[DOUBLEPOST=1428149916,1428149840][/DOUBLEPOST]Minecraft Desteğe Atıcaktın Kaldırırmısın Konuyu.Ve İnsanlar Orada Yardımlaşıyor,Burada Reklam Yapılıyorr.[DOUBLEPOST=1428149951][/DOUBLEPOST]:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: Bir Anlamıyonuz :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Hayır konu doğru yerde. Sunucusuyla ilgili destek istemiş arkadaş. Bir anlamıyorsun.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Iskefiyeli18 Ya Anlamıyormusun Minecraft Destek Yerine Yapcaktı Konuyu Yanlış Yere Açmış! :sinirli::sinirli:
adam minecraftla ilgili değil serveriyla ilgili sorun çkmış kardeşim neden anlamak istemiyorsun ? konu başlığına bak istersen "serverimde blok kiramiyorum" demiş bide forum bölümüne bakalım "minecraft sunucu destek"

™HarabyCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ForVendetta V0.5 | 1.7 - 1.8 | Gelişmiş Türkçe Faction Eklenti Paketi | KemaL895[DOUBLEPOST=1428165181,1428165085][/DOUBLEPOST]şimdi buna geçtim DogukanTR PVP Plugin Paketi V1.0 | [1.7.2] Full 0 Hata | %100 Garantili!

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ForVendetta V0.5 | 1.7 - 1.8 | Gelişmiş Türkçe Faction Eklenti Paketi | KemaL895[DOUBLEPOST=1428165181,1428165085][/DOUBLEPOST]şimdi buna geçtim DogukanTR PVP Plugin Paketi V1.0 | [1.7.2] Full 0 Hata | %100 Garantili!
Hazır paket yerine kendin bir paket hazırlarsan daha sağlıklı olur.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendin adam gibi plugin paketi hazırlamayı öğrenip sonra sunucu açmaya ne dersin ? İnan bana öğrenmen 1 gün sürmez. Sonra da böyle konular açıp bizi kendin soğutmayı bırakırsın.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendin adam gibi plugin paketi hazırlamayı öğrenip sonra sunucu açmaya ne dersin ? İnan bana öğrenmen 1 gün sürmez. Sonra da böyle konular açıp bizi kendin soğutmayı bırakırsın.
Bir günmü ? insanlar plugin kodlamak için aylarını veriyo hele hele hiçbilmemiş biri için bence 1 aydan fazla bir süre alacagı kesindir plugin kodlamak zaman isteyen birşeydir :)