Erenkorowakurwa
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Server AxiTR İse Yardımcı Olabilirim.
Bukkitde İşler Zorlaşa Bilir.Muhattap olamıyorum kes![DOUBLEPOST=1428173254,1428173201][/DOUBLEPOST]Yok bukkit kendim actim
Dikkatli oku şu yazdığımı. Plugin paketi hazırlamaktan bahsettim. Plugin yazmakla ilgili bir şey yazmadım.Bir günmü ? insanlar plugin kodlamak için aylarını veriyo hele hele hiçbilmemiş biri için bence 1 aydan fazla bir süre alacagı kesindir plugin kodlamak zaman isteyen birşeydir![]()
fark etmemişim gözümden kaçmışDikkatli oku şu yazdığımı. Plugin paketi hazırlamaktan bahsettim. Plugin yazmakla ilgili bir şey yazmadım.
Soruya gelince serverproperties dosyasında spawn protection diye bir şey olması lazım haritanın spawnından kaç blok ilerisine kadar blok kırılmasını engelleme gibi bir şey onu 1 yaparsan düzelecektir.
En azından birkaç milyon çözümden sadece bir tanesi. Dediğim şey işe yaramazsa pluginlerini listelemen gerekiyor. Hangi pluginin bu soruna yol açtığını bilmemiz mümkün değil.
Konu 4 nisana ait,post kasmayamı çalışıyorsun ?EssentialsAntiBuild ' ı Silersen sorun çözülür![]()
Dediğim gibi konu 4 nisana ait.Essentials AntiBuild yada AntiBuild varsa onu sil sonra kırılır. Not: Sonra restart at.