- En iyi cevaplar
- 18
Dediğim auto-save 0'ı yaptınız mı? Denedikten sonra 10-15 dakika bekleyin. Sorun biterse bilgilendirin beni.1.12.2 normal spigot (Paper a geçemem çünkü bazı pl ler desteklemiyor örn : projectkorra)
Dediğim auto-save 0'ı yaptınız mı? Denedikten sonra 10-15 dakika bekleyin. Sorun biterse bilgilendirin beni.1.12.2 normal spigot (Paper a geçemem çünkü bazı pl ler desteklemiyor örn : projectkorra)
Dediğim auto-save 0'ı yaptınız mı? Denedikten sonra 10-15 dakika bekleyin. Sorun biterse bilgilendirin beni.
Sorun devam ediyor mu?buyrun tekrardan https://timings.spigotmc.org/?url=kufadiqezo
Sorun devam ediyor mu?
Tablist yerine TitleManager pluginini kullanabilirsiniz.bazı kırmızılıklar var %600 derecesinde chestcommands da vs onlarada bakabilirmisiniz ?
tablist - chestcommands ...
Tablist yerine TitleManager pluginini kullanabilirsiniz.
Groupmanager da sorun yapıyor olabilir, onu tüm config ile beraber silip tekrar indirmeni tavsiye ederim. (yedek alarak tabii)
Özel mesaj üzerinden belirttimdiscord adresiniz varmı ?
ProjectKorra v1.8.7 Total: 419.16 s Pct: 15.91%
1-Bu plugin,kötü yazılmış bir plugin sanırım . Yani benim sunucuda kulandığım anti hilem servera yükleniyor ama genel yükün %5 i max.. Ki tüm playerlara en çok check eden en fazla listenerı olan en fazla entity yaratan pl tiplerinden.
2-Chest commands ... Kullanan hala varmış. Deluxemenu öneririm.
3-Tablist yerinede Title Manager kullan.
ProjectKorra v1.8.7 Total: 419.16 s Pct: 15.91%
1-Bu plugin,kötü yazılmış bir plugin sanırım . Yani benim sunucuda kulandığım anti hilem servera yükleniyor ama genel yükün %5 i max.. Ki tüm playerlara en çok check eden en fazla listenerı olan en fazla entity yaratan pl tiplerinden.
2-Chest commands ... Kullanan hala varmış. Deluxemenu öneririm.
3-Tablist yerinede Title Manager kullan.
Bu adresten optimizasyon ayarlarını yapabilirsin
https://www.spigotmc.org/threads/gu...remove-lag-fix-tps-improve-performance.21726/
Ve sunucuda dünya kayıt etmeyi kapatabilirsin
Evet o da dikkati mi çekti, auto-save kapatıp güncel durumu söyler misiniz?
Bir de hangi sürümü kullanıyorsunuz sunucuda
DC üzerinden çözüldüÇözüldü :!