Serverime Site Yapılacak [KIRMIZI ALARM]

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu iş'i hafife almayın.

Hobbit 3 Gündür Bir Gerzek Yüzünden Bot Yemekte
Ama Hobbit Bu Botları Geri Püskürtüyor

Bunu Tamamiyle Temizlemek İçin Hazırız

@Yaman @Neria @IRFN @Berk ( BERK SEN DAHA İYİ YARDIMCI OLURSUN. )

@fyreUK La gurt sende anlıyodun galiba bu işden.

@BaranArslanMRJ @ReMaKeR @muhammed1841 @Hsbas (Özellikle sen berk hsbas )

@Adragos -> Bro sende anlıyodun galiba.
Sunucular veya botlarla ilgili bir bilgim yok.Ha adam akıllı paranıza kıyın gidin en iyi hostingin en iyi korumasından alın, kesin çözümü sağlarsınız :gg:

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen r10, fuub gibi sitelerde gezince developer triplerinede giriyorsundur, acınacak haldesin. Ha bu arada, amiyane bir apaçi sözüyle "Derdin ben olmuşum, demekki zamanında iyi koymuşum".
Developer değil geliştirici diyelim biraz Türkçe öğren canısı, kim acınacak halde belli.Başkalarının başarısıyla övünen ben değilim...

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Developer değil geliştirici diyelim biraz Türkçe öğren canısı, kim acınacak halde belli.Başkalarının başarısıyla övünen ben değilim...
Ha developer demişim ha geliştirici varılmak istenen noktaya varıldıktan sonra gerisi teferruat. Elinde, başkalarının başarısıyla övündüğümü doğrulayacak bir herhangi bir kanıtın var ise o zaman gel burada paylaş, bu boş konuşmaların kabak tadı verdi artık. Senin bir yaran var, ona gocunuyorsun belli. Neyse amacın açık açık söyle senin gibi saçma insanlar için zamanımı harcamak istemiyorum Abdullah.