Serverime Site Yapılacak [KIRMIZI ALARM]

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha developer demişim ha geliştirici varılmak istenen noktaya varıldıktan sonra gerisi teferruat. Elinde, başkalarının başarısıyla övündüğümü doğrulayacak bir herhangi bir kanıtın var ise o zaman gel burada paylaş, bu boş konuşmaların kabak tadı verdi artık. Senin bir yaran var, ona gocunuyorsun belli. Neyse amacın açık açık söyle senin gibi saçma insanlar için zamanımı harcamak istemiyorum Abdullah.
Sen yara gibi gör ,her zaman ki gibi sadece görünen buz dağıyla yetin,onun ilerisine gitmez yalanların ve hayallerin.

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen yara gibi gör ,her zaman ki gibi sadece görünen buz dağıyla yetin,onun ilerisine gitmez yalanların ve hayallerin.
Dağın görünen yüzü bana yetiyorsa daha fazlasında ne gözüm var nede hevesim.
Bundan 2 ay öncesine kadar bizim teamspeak sunucusundan ayrılmaz iken ne olduda bu kadar tavır alındı ? Açıkla bizde bilelim.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağın görünen yüzü bana yetiyorsa daha fazlasında ne gözüm var nede hevesim.
Bundan 2 ay öncesine kadar bizim teamspeak sunucusundan ayrılmaz iken ne olduda bu kadar tavır alındı ? Açıkla bizde bilelim.
(Pardon dostum demiştim adamdan dost olur )2 ay öncesinde adam akıllı ,kaliteli davranışlar içinde yürüyordu her şey,bi baktım her şey spontane gelişti.Kurucu sıfatını taşıyan insanların geliştirdiği oyun sunucusunu ,sanki kendileri yapmışcasına davranışları sergilemeye başladı bazı moderasyon üyeleri.Yok efendim mesajlara bakmamalar,teamspeak sunucusunda umursamamalar.bana triplere girmişin diyorsunuzda kimlerine 4-5 ayda ne triplere girdiği belli.

Son düzenleme:

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum 2 ay öncesinde adam akıllı ,kaliteli davranışlar içinde yürüyordu her şey,bi baktım her şey spontane gelişti.Kurucu sıfatını taşıyan insanların geliştirdiği oyun sunucusunu ,sanki kendileri yapmışcasına davranışları sergilemeye başladı bazı yönetim üyeleri.Yok efendim mesajlara bakmamalar,teamspeak sunucusunda umursamamalar.bana triplere girmişin diyorsunuzda kimlerine 4-5 ayda ne triplere girdiği belli.
Böyle düşünmeye devam et. Hadi iyi akşamlar