SpanklyTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
As dedi pnp .sbabana selam söyle![]()
As dedi pnp .sbabana selam söyle![]()
Durumumu bir fotoğraf ile anlatmak gerekirse;
http://i.hizliresim.com/Pv04Mv.png[/IMuG][/quote]
Bak bu iyiydi :D
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
HEPSİ AŞK TANRISININ SUÇU!1!!!1!!BİR!1!BİRBİR1!1[DOUBLEPOST=1407458636,1407458371][/DOUBLEPOST]Durumumu bir fotoğraf ile anlatmak gerekirse;
![]()
2000 beğeniye koşuyorsun nasıl bir duygu?Bu da güzelmiş![]()
Ben yeni iplenmeye başladım her şeyim 1000 i aştı artık. :3Normal, sıradanAsıl ilginç olan mesajımdan çok beğenim var
Hayırlısı be gülüm :alay:
Forum dışında takıldığım pek yer olmadığından bana önemli geliyor.1 sene önce ben de çok istiyordum beğenim fazla olsun forumda ünlü olayım falan filan ama şu an hiç gerek yok diyorum ve umrumda da değil. Cidden tek derdine düştüğüm Youtube kanalım şu an. 1000 aboneye yaklaşıyor çekiliş yapıcam oyun bakıyorum mesela şu an.
SKYRIM, Battlefield 4 serisi.Bir kaç aya kalmaz pek önemsememeye başlarsınBak @Tario76 kafirine, bana o kadar sevseler(?) forumu bırakmam demişti. Eee noldu şimdi? Çok bağlanma sen de. Koy göze(?) rahman gitsin. Onu bunu bırak da sen bana bir fikir ver bakiyim. Youtube izlenmemi nasıl arttırırım? Sen olsan ne izlemek isterdin mesela?
Düzgün çekilirse çok hoş olur.İkisi de gelecek yakında zaten ^^ Pekii, Minecraft filmleri sevilir mi?
Düzenle rapor ederler1300. mesaj 0.0