- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
ben hala sorduğum sorunun tam olarak bi cevabını alamadım
Sevdiğim kız yok.Daha doğrusu pek sevilcek birisi değilim :3
öyle bir şey yaparsan kızdan kafayı yiyebilirsinPeki hocam. Sevgilim yok, rahatımdayım fakat birine kafayı kaptırdım diyelim. Film romantizmi şeklinde açıklayıp, yanlış anlaşılıp tokat mı yemeliyim yoksa direk "Gel sevgili olalım ulan." mı yapayım?
Peki hocam. Sevgilim yok, rahatımdayım fakat birine kafayı kaptırdım diyelim. Film romantizmi şeklinde açıklayıp, yanlış anlaşılıp tokat mı yemeliyim yoksa direk "Gel sevgili olalım ulan." mı yapayım?
Belki o da seni seviyordur ama senin onu sevmediğini düşünüyordurSevdiğim biri var ama o beni sevmiyor .-. Bende platonik aşk yaşıyorum .-. Söylemeye de korkuyorum hemen tokatı yerim diye (Not: Pp deki değil )
Sevdiğim biri var ama o beni sevmiyor .-. Bende platonik aşk yaşıyorum .-. Açılmaya da korkuyorum hemen tokat yerim diye (Not: Pp deki değil )
Nabzını ölçmek ne alaka ?[DOUBLEPOST=1407436533,1407436503][/DOUBLEPOST]Bu tür konuları konuşmadan önce nabzını ölçün, (Nazikçe ama, öyle bir anda dalarsanız öküz, barzo, hanzo ve bilimum ifadeler sağanak olarak gelebilir.) sonra olumlu tepki aldığınız düşündüğünüzde yavaş yavaş açılın.
Başkasını seviyorBelki o da seni seviyordur ama senin onu sevmediğini düşünüyordur
belkide senin dediğin gibidir
belkide çaktırmıyordur nerden bilcen belli olmaz onlar
Belki o da seni seviyordur ama senin onu sevmediğini düşünüyordur
belkide senin dediğin gibidir
belkide çaktırmıyordur nerden bilcen belli olmaz onlar