Sevdiği Kıza/Erkeğe Açılamayanlar İçeri

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geldiği cesaretle olaya elinizi koyun :lol:
Gidin direk ben seni seviyorum sen benim namısımsın ulan ! Diye söyleyin.
Kız kafa atmadığı sürece sorun yok kafa atıyorsa bilin ki o ilişkiden zaten hayır gelmeyecekmiş. :D

@Geleyepehele
Özel'den mesaj attım iple şunu ! :lol:

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seni seviyorum işlemiyor bu devirde, öyle şeyler kızlarda bile "aşırı romantik". Bir şeyi itiraf etmene gerek yok pısırık gibi, fiziksel gerçekleştirseniz daha uygun oluyor mesela. Tabii karşınızdaki kişi anlarsa neyi kast ettiğinizi, herhangi bir davranış içerisinde bulunurken. Gidip bir kıza aşk mektupu yazarsınız, "Seni seviyorum!" felan yaparsanız hiç kimsenin dilinden düşmezsiniz, ben size söyliyeyim. ^^

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayda. Abi fake bunlar inanmayın, taklitlerimden sakının. Hoşt ulan! Sen kimsin kardeşim?

Hocam, hatırlamıyo musunuz ? Herşeyi sizden öğrendim ben. Yemediniz yedirdiniz, içmediniz içirdiniz. Beraber barlarda ne kadınlara yavaşadık. Ne kadar güzel günlerdi. Hatırlıyo musunuz ? 1 ay boyunca her gün yatağa kadın atıp sonra kısır kaldığınızı.. Gerçekten çok duygulanmıştım :( Sizin gibi birini tanımak büyük bir onurdu ama siz beni unutmuşsunuz :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hocam, hatırlamıyo musunuz ? Herşeyi sizden öğrendim ben. Yemediniz yedirdiniz, içmediniz içirdiniz. Beraber barlarda ne kadınlara yavaşadık. Ne kadar güzel günlerdi. Hatırlıyo musunuz ? 1 ay boyunca her gün yatağa kadın atıp sonra kısır kaldığınızı.. Gerçekten çok duygulanmıştım :( Sizin gibi birini tanımak büyük bir onurdu ama siz beni unutmuşsunuz :(

Açtığın konularda beni etiketleyip nerelerden geldiğinden, kimden ders aldığından bahsedersen belki biraz tahammül edebilirim. Taktik verirken arada bana da yönlendir. Duygulandırdın, baştan söyleseydin ya. Forum doktoru deyince ona sinir oldum biraz. B)

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtığın konularda beni etiketleyip nerelerden geldiğinden, kimden ders aldığından bahsedersen belki biraz tahammül edebilirim. Taktik verirken arada bana da yönlendir. Duygulandırdın, baştan söyleseydin ya. Forum doktoru deyince ona sinir oldum biraz. B)

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak isterim: Forum doktoru dediysek. Sadece sıradan bir doktorum yani.. Ama siz bir efsanesiniz. Ord. seviyesine ulaşmış tek playboy sizsiniz. Bunu sözünüzü hiç unutmadım: "öpülmedik, okşanmadık yerini bırakmamalısın." diye.. İşte bende yeni maceralara atılıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Alınmayın lütfen..

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak isterim: Forum doktoru dediysek. Sadece sıradan bir doktorum yani.. Ama siz bir efsanesiniz. Ord. seviyesine ulaşmış tek playboy sizsiniz. Bunu sözünüzü hiç unutmadım: "öpülmedik, okşanmadık yerini bırakmamalısın." diye.. İşte bende yeni maceralara atılıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Alınmayın lütfen..
Stajyeri ol sende. :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Ben psikoloğum, playboy değil. (Yani toplum içinde öyle değilim.)

Hem kanıtın nerede senin evladım? Ben böyle bir şey demedim. Açtığım konular belli, verdiğim cevaplar belli. B)[DOUBLEPOST=1407495316,1407495275][/DOUBLEPOST]
@BurnerTroll stajyerin olmak istiyorum...

Adını değiştir önce, ForumStajyeri ya da onun gibi bir şey yap. <_<