Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yaşım 15 ama 8. sınıfım vay anasını 1. Sınıfa 1 sene geç başladım :D
kuzenim lise bir ondan 3 ay büyüğüm :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seviyosan git konuş bence A:FASDAS
"Seviyorsan bence git konuş abi"

Doğrusu..

9. sınıfsa o da çıkmazsınız.. Lisede şu vardır 9. sınıf kızları 10. sınıftakilerle çıkarlar.. 10. sınıflar veya 11. sınıflar gezmiştir sizin sınıfları kesin (bizde geziyorduk).. Kızlara bakarlar yani zor çıkma ihtimalin.. Ayrıca boş iş o kadar kızla çıktım anlamsız ya..

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Seviyorsan bence git konuş abi"

Doğrusu..

9. sınıfsa o da çıkmazsınız.. Lisede şu vardır 9. sınıf kızları 10. sınıftakilerle çıkarlar.. 10. sınıflar veya 11. sınıflar gezmiştir sizin sınıfları kesin (bizde geziyorduk).. Kızlara bakarlar yani zor çıkma ihtimalin.. Ayrıca boş iş o kadar kızla çıktım anlamsız ya..
Çıkmak bence de anlamsız ama seviyorsak en doğrusu.. Koşarak düğün yapamayız ya.. Gezmediler sınıfları ama yarın gezebilirler, zaten benim bazı dedikoduda pro arkadaşlarım var, onlar öğrenir boş olup olmadığını, ben de yazın açılırım diye planlıyorum..

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bekarlık sultanlıktır :) Benim de sevdiğim var ama koşmuyorum peşinden, beraber lol atıyoruz ._.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıkmak bence de anlamsız ama seviyorsak en doğrusu.. Koşarak düğün yapamayız ya.. Gezmediler sınıfları ama yarın gezebilirler, zaten benim bazı dedikoduda pro arkadaşlarım var, onlar öğrenir boş olup olmadığını, ben de yazın açılırım diye planlıyorum..
Bir kızla çıkacaksan kız haricinde (başta arkadaşların olmak üzere) söyleyeceksin.. Onlar da bu iş için uğraşıcak sonra kızda bilecek ama senin söylemeni bekler genelde.. Yani kızın sana ait olduğunu herkese göstermen lazım.. Tabi çömezsiniz.. Arkadaşlığınız oturduktan sonra bu şekilde yaparsın..