ufukt14789
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Düz lise miBizim Lisede Kız olmadığı için Sorunu tam olarak algılayamadım.![]()
Düz lise miBizim Lisede Kız olmadığı için Sorunu tam olarak algılayamadım.![]()
"Seviyorsan bence git konuş abi"Seviyosan git konuş bence A:FASDAS
Çıkmak bence de anlamsız ama seviyorsak en doğrusu.. Koşarak düğün yapamayız ya.. Gezmediler sınıfları ama yarın gezebilirler, zaten benim bazı dedikoduda pro arkadaşlarım var, onlar öğrenir boş olup olmadığını, ben de yazın açılırım diye planlıyorum.."Seviyorsan bence git konuş abi"
Doğrusu..
9. sınıfsa o da çıkmazsınız.. Lisede şu vardır 9. sınıf kızları 10. sınıftakilerle çıkarlar.. 10. sınıflar veya 11. sınıflar gezmiştir sizin sınıfları kesin (bizde geziyorduk).. Kızlara bakarlar yani zor çıkma ihtimalin.. Ayrıca boş iş o kadar kızla çıktım anlamsız ya..
Zamana bırakmayı düşünüyorum ya.. Hani derler ya sal gitsin dönerse senindir falan ona benzer bir şey vardı.. O tekniği uygulamayı düşünüyorum eğer biriyle çıkarsa beni sevmiyor demektir..@EscapedSquid senden önce açılan olmasın...
Buna gamsızlık denir :/Bekarlık sultanlıktırBenim de sevdiğim var ama koşmuyorum peşinden, beraber lol atıyoruz ._.
Ama süper sup oynuyor ._.Buna gamsızlık denir :/
Düz lisede böyle bir ayrıcalık olabilir mi ? Sınıfımız 14 kişi özel sayısal sınıf. + Dini dersler ve hitabet dersleri alıyoruz.Düz lise mi![]()
Ne bileyim belki aynı liseyizdirSöylesem gelecek misin![]()
Bir kızla çıkacaksan kız haricinde (başta arkadaşların olmak üzere) söyleyeceksin.. Onlar da bu iş için uğraşıcak sonra kızda bilecek ama senin söylemeni bekler genelde.. Yani kızın sana ait olduğunu herkese göstermen lazım.. Tabi çömezsiniz.. Arkadaşlığınız oturduktan sonra bu şekilde yaparsın..Çıkmak bence de anlamsız ama seviyorsak en doğrusu.. Koşarak düğün yapamayız ya.. Gezmediler sınıfları ama yarın gezebilirler, zaten benim bazı dedikoduda pro arkadaşlarım var, onlar öğrenir boş olup olmadığını, ben de yazın açılırım diye planlıyorum..