Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne bileyim belki aynı liseyizdir :D Yok mu benim lisemde olan :D
Trabzondayım ben .s.s.s.s.s.s.s..ss.s.s.s.s.s.s.s.s.ss..ss.s..ss.s...s..s.s.s.ss.ss.ss.s.sss....s.s.ss.s.s.s.s.s[DOUBLEPOST=1410789547,1410789488][/DOUBLEPOST]
Bir kızla çıkacaksan kız haricinde (başta arkadaşların olmak üzere) söyleyeceksin.. Onlar da bu iş için uğraşıcak sonra kızda bilecek ama senin söylemeni bekler genelde.. Yani kızın sana ait olduğunu herkese göstermen lazım.. Tabi çömezsiniz.. Arkadaşlığınız oturduktan sonra bu şekilde yaparsın..
İyi fikir valla.. Ama ben onu görünce dilim tutuluyor, nasıl arkadaşlık kurabilirim ki? :/

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Platoniksin,kurtulmazsan çok acı çekeceksin.

Arkadaş gibi konuş,randımanlı muhabbetin olsun. Akıcı ve ortak konular üzerinde konuş,hiç olmadı zıtlıklarınızı eleştirin(bkz ben ve sevgilim).

Muhabbet oldukça hediye paketi gibi yavaş yavaş açılacaksınız birbirinize. Zamanı geldiğinde duygularını söylersin,en fazla kız sana aynılarını hissetmeyecektir ki bu durumda çok şey kaybetmiş olmayacaksın. Aksine kazanan sen olacaksın.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çocuğun Lise hayatı Animeler de ki gibi olsun bizimkisi hiçbir yerde görülmemiş bir şey adalet mi bu şimdi?
Sana önerim fazla kafana takma nasıl olsa önün de uzun bir zaman var sen derslerini yükseltmeye bak sonra da onun zayıf bir dersi olduğun da ise ya senden yardım isteyecektir ya da sen gidip ona yardım etmek istediğini söyleyeceksin Animeler de de gerçek hayatta da bu böyle olur ve genel de işe yarar.Fazla kafaya takıp kendini sıkma daha zamanın bol.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zori reyiz geldi dağılın

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.