Sevilmiyorum

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bugün gelenlerde var.
Unutma, yeni gelen değil fazla tanınan sevilir. Tanınmak için de aktif olman gerekir. Aktif olmak için de sürekli mimari yapılarını paylaşanlara eleştiride bulun. Ama öyle gereksiz eleştiri yapmak için değil güzel onun işine yarayacak eleştirilerde bulun. Konu oluştur ama gereksiz değil. Örneğin ben harita hazırlıyorum onun için konu açtım. Mimari mi yapıyorsun "Küp Sanatı"nda konu aç, mimarini tanıt. Yeni konuları "Haberler" bölümünde sağ taraftan takip et. Yeni konulara ilk cevap veren sen ol. İnsanların sorunlarına çare bulan kişi sen ol. İnsanlar bir sorunu olduğunda ilk seni etiketlesinler. Bildirimlerine sürekli bak. Foruma her saat gir ve yeni bildirim gelmiş mi bak. Takip ettiğin konulara mesaj yazmış olabilirler.
Sevilmek ve tanınmak için verdiğim fiikleri bir değerlendir derim. Forumda ki diğer insanlarda benim fikrime katılıyordur.
Burda beni anlatıyor :cool:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende uzun süreden beri buradayım sevenimde var ama yinede büyük bir miktar benim çukurumu kazmaya çalışan insan var :(
Yani tanınmak pek yeterli olmuyor*

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böle devam 1 günde 30 post oldu ama gerçekten dün geldim samimi kimse göremedim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dün geldiysen sevilmeyi bekleyemezsin herhalde? Zaman geçir, forumdakilere yardım et. Zaman geçtikçe insanlar ısınır sana.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Dün gelmişsin ve sevilmiyorum diyorsun, içten güldüm. 2 yıldır buradayım ve aktif olduğum süre boyunca (hemen hemen) hiçbir konuda etiketlenmemeyi başaran nadir insanlardanım. B)