ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes Kendi Arasında Bir Yarış İçinde Servet Hele Türkiye'de :(

Birlikten Kuvvet Doğar Diye Boşuna Demiyorlar Biz Birlik Olamıyoruz ki Kuvvet Olsun :p
Her Sunucu Rakibini Saha Dışı Etmeye Çalışır.
Böle yapmanda kötü bişi :) batihost'da eskiden bizi bu sebeple kovmuşdu :)
Ben zaten Batihost yetkilisiyim. Gerekli izni alıyorum ben Erkan Abiden. Yapmam kötü bir şey olabilir. Bu bot saldırıları yasaldır fakat ddos, keylogger gibi saldırılar yasal değildir.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin sunucunda bir sorun varmı inşallah yedek falan vardır :) Hadi iyi geceler

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba hocam, önceki yorumumdan ötürü kusuruma bakma. Farklı şekilde yazdım, yanlış anlaşıldım.
Şimdi asıl konuya dönecek olursak, Redgamer adlı grup ve Rapinzo adlı grubun ne olduğunu biz biliyoruz, canını sıkma.
Grup üyelerinden birisi benden 1.5 saat mesafede BAFRALI bir çocuk. Bizimde sunucumuza çok saldırı oldu fakat arkadaşlar yapmadıklarını kanıtladılar bize, burda sizi savunuyorum yanlış anlaşılmasın, böyle çelik çocuk varken Minecraft Türkiye olarak sonumuz yakındır. Davacı olacağınız vakit , Ayberk ÇAKIR benide eklerseniz sevinirim. Tanık olarak elimde güzel bilgiler var, keylogger yiyen tek siz değilsiniz. Devamı da var ve en önemlisi youtubedeki videonun kayıtlarını almanızı tavsiye ediyorum ki Erkan bey bunu yapmıştır.
Gelecek olursak, bırakın alıntı yapsınlar, taklitler ASLINI yüceltir sadece, bu sözümü unutmayın.
[TMSB] Üyesi olarak, arkanızda olduğumuzu bildirerek, REDGAMER ve onun takımı RAPİNZO adlı arkadaşlara gerekli cezanın verileceğini temin ederiz. Gerek legal, gerek illegal her çeşitle karşılıklarını alacaklar fakat. Yaşamış gibi olarak bot atmanızı tavsiye etmiyor, güzel bir davranış olarak görmüyorum.
İyi forumlar, iyi günler.
Redgamer adlı arkadaşlar bunları okuyorlarsa, 3 gün içerisinde dönüş yapmazlarsa Erkan beye bende elimdeki ;
- Kanıtları, SSler, Konuşma kayıtlarını yayımlayacağım.
MOHKOMO VOROROM diyordun ? lafa degıl icraata bakacan, bak adam veririm dedi verdi. :D

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aynen öyle maalesef. Türkiyemiz bunlar gibi değişikler yüzünden gelişemiyor veya yavaş gelişiyor.

Destekleriniz için teşekkür ederim.
Sunucunuza girip bakmışlığım var, bana hitap etmese de yine de emek verilmiş ve kaliteli sistemler vardı. Bu hukuki işlem sonuçlandı mı bilmiyorum ancak kimse böyle bir şey yaşamamalı.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Adamlar Hırsızlıkta Değil Yüzsüzlükte Master Yapmışlar.
En Ağır Ceza İle Yargılanması Dileğiyle Başarılar. Umarım Rabisu'da Bu Saçmalığa Bir Şekilde Son Verir.
@Rabisu

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza girip bakmışlığım var, bana hitap etmese de yine de emek verilmiş ve kaliteli sistemler vardı. Bu hukuki işlem sonuçlandı mı bilmiyorum ancak kimse böyle bir şey yaşamamalı.
2 yıl emek verdim. Mahkemeye yarın başvuracağız. Bugun 3 gün olarak verdiğimiz süre doldu. Artık 15.000-45.000 arası para cezası veya 2-4 ile 4 yıla kadar uzanan hapis cezası yiyecekler.

Adamlar Hırsızlıkta Değil Yüzsüzlükte Master Yapmışlar.
En Ağır Ceza İle Yargılanması Dileğiyle Başarılar. Umarım Rabisu'da Bu Saçmalığa Bir Şekilde Son Verir.
@Rabisu
Umarım. Desteğin için tekrardan çok teşekkürler :)

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
Selçuk, bana çabuk ulaş, Skypeden mi whatsapp'dan mı nerden ulaşıyorsan ulaş adres bilgileri vs varsa bana at kardeşim, tatile çıkacağım zaten yanına giderim tatil için direk, bu arkadaşı bende arıyordum birçok arkadaşıma aynı şeyi yapmış kendisi.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selçuk, bana çabuk ulaş, Skypeden mi whatsapp'dan mı nerden ulaşıyorsan ulaş adres bilgileri vs varsa bana at kardeşim, tatile çıkacağım zaten yanına giderim tatil için direk, bu arkadaşı bende arıyordum birçok arkadaşıma aynı şeyi yapmış kendisi.
Salih desteğin için çok teşekkürler :)