Merhaba hocam, önceki yorumumdan ötürü kusuruma bakma. Farklı şekilde yazdım, yanlış anlaşıldım.
Şimdi asıl konuya dönecek olursak, Redgamer adlı grup ve Rapinzo adlı grubun ne olduğunu biz biliyoruz, canını sıkma.
Grup üyelerinden birisi benden 1.5 saat mesafede BAFRALI bir çocuk. Bizimde sunucumuza çok saldırı oldu fakat arkadaşlar yapmadıklarını kanıtladılar bize, burda sizi savunuyorum yanlış anlaşılmasın, böyle çelik çocuk varken Minecraft Türkiye olarak sonumuz yakındır. Davacı olacağınız vakit , Ayberk ÇAKIR benide eklerseniz sevinirim. Tanık olarak elimde güzel bilgiler var, keylogger yiyen tek siz değilsiniz. Devamı da var ve en önemlisi youtubedeki videonun kayıtlarını almanızı tavsiye ediyorum ki Erkan bey bunu yapmıştır.
Gelecek olursak, bırakın alıntı yapsınlar, taklitler ASLINI yüceltir sadece, bu sözümü unutmayın.
[TMSB] Üyesi olarak, arkanızda olduğumuzu bildirerek, REDGAMER ve onun takımı RAPİNZO adlı arkadaşlara gerekli cezanın verileceğini temin ederiz. Gerek legal, gerek illegal her çeşitle karşılıklarını alacaklar fakat. Yaşamış gibi olarak bot atmanızı tavsiye etmiyor, güzel bir davranış olarak görmüyorum.
İyi forumlar, iyi günler.
Redgamer adlı arkadaşlar bunları okuyorlarsa, 3 gün içerisinde dönüş yapmazlarsa Erkan beye bende elimdeki ;
- Kanıtları, SSler, Konuşma kayıtlarını yayımlayacağım.