Engelleme olsa ne olacak anca post süresini 3-6sn'ye çekerler, adam(lar) her türlü reklamını yapar hergün 200 üye açık oluyor ortalama, hangi birini izlesinler.bu kadar büyük bir forum kuruyorsunuz spam engelleme mi kuramıyorsunuz ?
(benim forumumda var mesela bütün linkleri kapattım link paylaşamıyorlar)
Şu anda sadece yetkililerde vardır ?Bir ara sadece kıdemli üyelere aitdi o da kaldırıldı ya da kıdemli üyeliğim gittiği için göremiyorum![]()
![]()
1234567890 rakamlarını engellesinler ve sytes zapto felan onlarıda engellesinler ??Engelleme olsa ne olacak anca post süresini 3-6sn'ye çekerler, adam(lar) her türlü reklamını yapar hergün 200 üye açık oluyor ortalama, hangi birini izlesinler.
Komple üyeleri banlasınlar sorun ortadan kalkar bence.1234567890 rakamlarını engellesinler ve sytes zapto felan onlarıda engellesinler ??
mesaj gönderme süresinide 20 saniye yaparlar ?
Ortalama 800 üye açık oluyor.Engelleme olsa ne olacak anca post süresini 3-6sn'ye çekerler, adam(lar) her türlü reklamını yapar hergün 200 üye açık oluyor ortalama, hangi birini izlesinler.
Zaten bunları yapmadılar mı sanıyorsunMaşallah benden habersiz konuyu götürmüşsünüz
* ShoutBox küfürü sansürü getirilebilir
* ShoutBox saniye ayarlanabilir
* ShoutBox'a ait özel görevli olabilir
Bence bunlar olursa güzel olur
3ünden daha fazlasını yaptılar ve tekrar gelmeyecek bence de böyle daha mantıklı sanki3. Maddeyi yapmadıklarını zannediyorum![]()