Şikayetçiyim yeter!

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Konu yanlış yere olabilir eğer konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.
Kaç gün önce sunucumun tanıtımını factions bölümüne yaptım hala onaylanmadı. Daha ne kadar sürecek ? 2.Kez de aynısı olmuştu onaylanması 2 haftayı aldı sıkıldım artık sunucumda oyuncu görmek istiyorum.
Forum yöneticileri ile konuşma başlattım hiç biri cevap vermedi , Sunucular kategori ile ilgilenen modlar yokmu Allah aşkına ?
Konununu düzenine gelirsek konu çok düzenli. İncelenebilir...
 

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ilgilenen modlar var mı soruna kısa bir cevap verme gereksiniminde bulundum .-.
Anladım kardeşim kusruma bakma.[DOUBLEPOST=1433945627,1433945589][/DOUBLEPOST]
şu an rapor ettiğimiz de bile yöneticilerden yanıt alamıyoruz. Yani sunucu konunu açman baya bir zaman alabilir. Artık yöneticilerin keyiflerinin geldiğinde foruma girip konunu incelemesini beklemekten başka çaren yok. Allah sabır versin.
Koskoca forumda bir tane ilgilenen mod yok.
 

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod başvurusu yapmıştım.

- Reddedildim. Eğer alınsaydım hiç sıkıntı yaşanmazdı.
- Keşke alsalardı hemen cevap verirdim böyle işlere :(
 

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anladım kardeşim kusruma bakma.[DOUBLEPOST=1433945627,1433945589][/DOUBLEPOST]
Koskoca forumda bir tane ilgilenen mod yok.
Malesef, zaten günlerdir sırf bu yüzden 2-3 tane konu açıldı ve ne tesadüftür ki yöneticilerin çalışası geldi ve o konuları kaldırdı. Bak sen şu işe.
 
Üst