Silindi

KadirBey00

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şunu söylemek istiyorum. Oyuncular eklentiler bıkmaz tam tersine eklenti ister. Eklentiler kötü bir şey değil güzel bişeydir. Bu yüzden söylediklerinize dikkat edin lütfen.

LostVanilla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok kötü admin çok alıngan hemen banladı abo emek gitti mi abo
Bu kişiler böyle davranarak biryere varamazlar. Piyasada sunucu çok onlara geçebilirsiniz.
@ToshunBey
Biz kurallar konusunda çok katı olduğumuzu siz başvuru forumu doldururken oraya yazdık lütfen kuralları okumada sunuculara kayıt olmayın. !
1.PNG

@KadirBey00
Kötü olduğunu söylemiyoruz zaten sadece eklentili sunucularda sıkıldınız mı yazdık...

SadCarbon

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamın Aleyküm. Vanilla (eklentisiz oyun) seven oyuncular için mükemmel bir server. Lag olmuyor adminler işlerini gerçekten çok iyi yapıyor ayrıca admin`imiz Sağolsun Bedrock edition`dan girmemiz için bir plugin de ekledi Kısacası mükemmel bir server. Hem Javadan (Bilgisayardan) Hemde Bedrock edition (Telefon/Tablet)`den girilebiliyor Hepinizi beklerim ve serveri tavsiye ediyorum... İyi günler İyi oyunlar dilerim..

xxhasan0

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Muhteşem bir servere benziyor server discorduna gelmek istiyorum ya davet kodunu paylaşın ya da bana buradan davet atın Misfit#0245