Tam tersi hilesiz eklentisi survival demekAbi Vanilla Hile Serbest Demek Deilmi Benmı Anlamıyom![]()
![]()
Tam tersi hilesiz eklentisi survival demekAbi Vanilla Hile Serbest Demek Deilmi Benmı Anlamıyom![]()
![]()
Selamlar güncel discord linki alabilir miyim ?
Merhaba, hesabınızı kafamıza göre kapatmadık. Kuralları okuduğunuz sayarak işlem uyguladık.kendi kafalarına göre ban atıyorlar eskiden beri oynadıkları arkadaşları var onların huzuru bozulunca otomatikman ban geliyor ahahha 100 lira üyelik almıştım bayram hediyesi olsun çocuklar
Sen tamamen yanlış anlamışsın kuralları ihlal ettiğin durumda yasaklanacağını bilmen gerekir başvuru formunda bunu kabul ediyorsun. Eskiden oynadıkları arkadaşları konusunda ise tamamen haksızsın ben bu sunucuda 2 yıldır oynuyorum aynı durumu sana yapsam emin ol bende banlanırım, 2 yıldır bu sunucuda oynayabiliyorsam kural ihlali yapmadığımdan ve insanlar ile iyi geçinebildiğimdendir. Sizede sonraki sunucu deneyiminizde bu konuda başarılar dilerim.kendi kafalarına göre ban atıyorlar eskiden beri oynadıkları arkadaşları var onların huzuru bozulunca otomatikman ban geliyor ahahha 100 lira üyelik almıştım bayram hediyesi olsun çocuklar
arkadaşın küfretmesini ss olarak eklemek işine gelmedi galibaMerhaba, hesabınızı kafamıza göre kapatmadık. Kuralları okuduğunuz sayarak işlem uyguladık.
Madde şu şekilde;
(1. ÇALMA VE KURCALAMA)
(Bu en önemli kuraldır. Sana ait olmayan herhangi bir şeye sahibinin izini olmadan dokunma.
Bu kurala uymaman durumunda itiraz etme hakkına sahip değilsin. Bu kuralı çiğnemen sunucudan yasaklanmana sebep olabilir.)
Bir kişi rahatsız olup size söylemesine rağmen Kızıltaş sistemini elleyip bozmaya devam etmişiniz.
Zaten her şey kayıt altında itiraz edebileceğiniz bir durum yok.
Hesabınız o yüzden kapandı.
Ekli dosyayı görüntüle 218294
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bu liste üzerinden cezanızı kontrol edebilirsiniz. Başka bir açıklamada bulunmayacağım.
İyi geceler.
arkadaşın küfretmesini ss olarak eklemek işine gelmedi galiba
Sa Cem adam sunucu aktif mi aktifse dc linki alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 218726
İyi günler dilerim,
Ek, dediğiniz kişiye cezai işlem uygulandı.
Ekli dosyayı görüntüle 218727