silinebilri konu xd

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nick : EmirTR51 Tam istediğim tür sunucu ya allahım sana geliyorum <3
10 aralıkta görüşürüz o zaman skype yazıyo zaten hakkında kısmında. bu arada 10 aralık saat 15:00'da kapalı beta açılıcak ve o saatte kodu giren ilk 65 kişi oynayabilecek betada. Yani betaya giremezsen açık betaya kadar beklemelisin :/

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
10 aralıkta görüşürüz o zaman skype yazıyo zaten hakkında kısmında. bu arada 10 aralık saat 15:00'da kapalı beta açılıcak ve o saatte kodu giren ilk 65 kişi oynayabilecek betada. Yani betaya giremezsen açık betaya kadar beklemelisin :/
Emin olunkı her turlu dstek sağlıyacağım size reklam felan bayağı yapacağım böyle bir emek muazzam umarım sunucunuz kapanmaz ve on numara devam eder.Skype'dan ekledim kabul ederseniz sevinirim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Emin olunkı her turlu dstek sağlıyacağım size reklam felan bayağı yapacağım böyle bir emek muazzam umarım sunucunuz kapanmaz ve on numara devam eder.Skype'dan ekledim kabul ederseniz sevinirim.
sanki sunucu bana aitmiş gibi konuştun ha :D, sadece oyuncuyum ben gözüm yükseklerde sadece. Yinede hırslı karıncaları severim :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben hala kapalı betaya katılamadım. .d
katılma diye bir şey yok açıldığında kodu giren 65 kişi olucak işte

Bu kodu kullanarak Kapalı Beta'ya sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz.

Önemli NOT: Bu kod en fazla 65 kez kullanılabilir. 65 kez girildikten sonra kod geçersiz olur. İlk girenlerden olmaya özen gösterin :)

(Sunucu daha açılmadı fakat bu kodu verdiğime göre az kalmış demektir :) )

Anahtar Kodu:
BBC-JRA-QWE

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim pvp de iyidir madencilikte ama en çok tüccarlıgı severim Bunu neden söyledim bilmiyorum ama klana gireceğim :yıkıl:

isim:YasinTTR

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende geleceğim oyuna :)
Açılıştan bir saat öncesi hazırlığım yapıp çayımı alıp bilgisayarım başına geçip açılış saatini bekleyeceğim. :cay:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende geleceğim oyuna :)
Açılıştan bir saat öncesi hazırlığım yapıp çayımı alıp bilgisayarım başına geçip açılış saatini bekleyeceğim. :cay:
burası yanlız benim birliğimin konusu sunucunun değil :D, yinede bu takımda görmek istemediğim manasına gelmiyor gelebilirsin!.