QurdAspenki
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Nick : EmirTR51 Tam istediğim tür sunucu ya allahım sana geliyorum <3
10 aralıkta görüşürüz o zaman skype yazıyo zaten hakkında kısmında. bu arada 10 aralık saat 15:00'da kapalı beta açılıcak ve o saatte kodu giren ilk 65 kişi oynayabilecek betada. Yani betaya giremezsen açık betaya kadar beklemelisin :/Nick : EmirTR51 Tam istediğim tür sunucu ya allahım sana geliyorum <3
Emin olunkı her turlu dstek sağlıyacağım size reklam felan bayağı yapacağım böyle bir emek muazzam umarım sunucunuz kapanmaz ve on numara devam eder.Skype'dan ekledim kabul ederseniz sevinirim.10 aralıkta görüşürüz o zaman skype yazıyo zaten hakkında kısmında. bu arada 10 aralık saat 15:00'da kapalı beta açılıcak ve o saatte kodu giren ilk 65 kişi oynayabilecek betada. Yani betaya giremezsen açık betaya kadar beklemelisin :/
sanki sunucu bana aitmiş gibi konuştun haEmin olunkı her turlu dstek sağlıyacağım size reklam felan bayağı yapacağım böyle bir emek muazzam umarım sunucunuz kapanmaz ve on numara devam eder.Skype'dan ekledim kabul ederseniz sevinirim.
Belkide beraber Ayı Hanedanlığı kurarız ne dersin ?sanki sunucu bana aitmiş gibi konuştun ha, sadece oyuncuyum ben gözüm yükseklerde sadece. Yinede hırslı karıncaları severim
![]()
Bir birliğin konusuna bunu yazmak ¿Belkide beraber Ayı Hanedanlığı kurarız ne dersin ?
katılma diye bir şey yok açıldığında kodu giren 65 kişi olucak işteBen hala kapalı betaya katılamadım. .d
açılışta görüşürüqHocam benim pvp de iyidir madencilikte ama en çok tüccarlıgı severim Bunu neden söyledim bilmiyorum ama klana gireceğim
isim:YasinTTR
burası yanlız benim birliğimin konusu sunucunun değilBende geleceğim oyuna
Açılıştan bir saat öncesi hazırlığım yapıp çayımı alıp bilgisayarım başına geçip açılış saatini bekleyeceğim.![]()
10 aralıkta saat 15:00'da açılıcak server, konunun başını dönersen sunucunun adresi yazıyor.kardeş biz nereye kodu yazacaz
sa biz gelmek için ne yapacağız