Sınav...

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sınava girmek üzereyim ve korkuyorum.Ne yapmam lazım? (Sohbet time)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sınav kağıdı önüne geldiğinde sakın ha sorulara göz gezdireyim deme anında çözmeye başla. İsmini yazmayı unutma.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herzaman ki sınav korkusu, "Heyecan, odaklanamama, konsantrasyon bozukluğu" sadece sakin ol, kafanı dağıt, güzel birşeyler düşün :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herzaman ki sınav korkusu, "Heyecan, odaklanamama, konsantrasyon bozukluğu" sadece sakin ol, kafanı dağıt, güzel birşeyler düşün :)
Eh tabi söylemesi gerçekten kolay o şuanki stresten asla onları yapamaz.
Psikolojiden anlarsanız azıcık insanın sınav kağıdındaki soruları görünce aklındaki şeylerin geneli yok olduğu görürsünüz bunun için kağıda asla göz gezdirmemeniz gereklidir tek bir soruya odaklanıp onu çözdükten sonra diğer soruya odaklanmalısınız.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eh tabi söylemesi gerçekten kolay o şuanki stresten asla onları yapamaz.
Psikolojiden anlarsanız azıcık insanın sınav kağıdındaki soruları görünce aklındaki şeylerin geneli yok olduğu görürsünüz bunun için kağıda asla göz gezdirmemeniz gereklidir tek bir soruya odaklanıp onu çözdükten sonra diğer soruya odaklanmalısınız.
Neden yapamasın :) Sınavı, sınav kağıdını düşündükçe heyecan, stres daha da artar. Senin dediklerin de mantıklı tabi.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neden yapamasın :) Sınavı, sınav kağıdını düşündükçe heyecan, stres daha da artar. Senin dediklerin de mantıklı tabi.
Tabi odak ve imajinayon yeteneği iyiyse kolayca o anki stresi yok edebilir. ^^
++ Bilinçaltına "bun bunu yapabilirim" şeysini eklersen, kısaca beynini "ben bunu yapabilirim, yüksek not alabilirim" diye kandırabilirsen sınavın çok güzel geçebilir. ^^

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi odak ve imajinayon yeteneği iyiyse kolayca o anki stresi yok edebilir. ^^
++ Bilinçaltına "bun bunu yapabilirim" şeysini eklersen, kısaca beynini "ben bunu yapabilirim, yüksek not alabilirim" diye kandırabilirsen sınavın çok güzel geçebilir. ^^
Aynen öyle bende bundan bahsedecektim nasıl anlatacağımı bilemedim :D
Sınava 10 dakika kaldı :(

Başarılar dilerim ve sakin ol :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sınava 10 dakika kaldı :(

Benim beynim farklı çalışır ben her zaman sınav günü okuldayken sınava çalışırım ve çalıştığım şeylerin %80'i aklımda kalır. Yani sen şimdi hemen koş sınava çalış!
++ *asla sınava çalışmak istemez özellikle evde ama mecbur*

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
1. Ne sınavı?

2. Sınavdan 10 dakika önce foruma girecek kadar ne yaşadın?