ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sınava girmek üzereyim ve korkuyorum.Ne yapmam lazım? (Sohbet time)
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eh tabi söylemesi gerçekten kolay o şuanki stresten asla onları yapamaz.Herzaman ki sınav korkusu, "Heyecan, odaklanamama, konsantrasyon bozukluğu" sadece sakin ol, kafanı dağıt, güzel birşeyler düşün![]()
Neden yapamasınEh tabi söylemesi gerçekten kolay o şuanki stresten asla onları yapamaz.
Psikolojiden anlarsanız azıcık insanın sınav kağıdındaki soruları görünce aklındaki şeylerin geneli yok olduğu görürsünüz bunun için kağıda asla göz gezdirmemeniz gereklidir tek bir soruya odaklanıp onu çözdükten sonra diğer soruya odaklanmalısınız.
Tabi odak ve imajinayon yeteneği iyiyse kolayca o anki stresi yok edebilir. ^^Neden yapamasınSınavı, sınav kağıdını düşündükçe heyecan, stres daha da artar. Senin dediklerin de mantıklı tabi.
Aynen öyle bende bundan bahsedecektim nasıl anlatacağımı bilemedimTabi odak ve imajinayon yeteneği iyiyse kolayca o anki stresi yok edebilir. ^^
++ Bilinçaltına "bun bunu yapabilirim" şeysini eklersen, kısaca beynini "ben bunu yapabilirim, yüksek not alabilirim" diye kandırabilirsen sınavın çok güzel geçebilir. ^^
Başarılar dilerim ve sakin olSınava 10 dakika kaldı
Benim beynim farklı çalışır ben her zaman sınav günü okuldayken sınava çalışırım ve çalıştığım şeylerin %80'i aklımda kalır. Yani sen şimdi hemen koş sınava çalış!Sınava 10 dakika kaldı