PHP ve görünümde güzel olsun diye biraz Java Script, veri tabanı için MySQLi veya MySQL kullanmayı düşünüyorum şimdilik MySQL ile idare ediyorum.O dediğin sistemi hangi dil ile yazıyorsun ?
PHP ve görünümde güzel olsun diye biraz Java Script, veri tabanı için MySQLi veya MySQL kullanmayı düşünüyorum şimdilik MySQL ile idare ediyorum.O dediğin sistemi hangi dil ile yazıyorsun ?
Görünüm olarak sadece JavaScript oluyor mu? CSS kullanmıyor musun?PHP ve görünümde güzel olsun diye biraz Java Script, veri tabanı için MySQLi veya MySQL kullanmayı düşünüyorum şimdilik MySQL ile idare ediyorum.
Css html'nin yetmedigi yerlerde kullanilir illa herseyde css gerekmez .kullancaksanda html kodlari arasindada kullanabilirsin.Görünüm olarak sadece JavaScript oluyor mu? CSS kullanmıyor musun?
Biliyorum, sadece JavaScript ile tasarım olur mu diye sordum. Mesela HTML içinde div style ile oluşturulup dive özellik verilebilir.Css html'nin yetmedigi yerlerde kullanilir illa herseyde css gerekmez .kullancaksanda html kodlari arasindada kullanabilirsin.
Hmm ,hetemele bilgini beqhendim beraber <div> taglari arasinda kofte yiyelimmi ?Biliyorum, sadece JavaScript ile tasarım olur mu diye sordum. Mesela HTML içinde div style ile oluşturulup dive özellik verilebilir.
Sadece div etiketi bir işe yaramaz ki, özellik girmemişsin.Hmm ,hetemele bilgini beqhendim beraber <div> taglari arasinda kofte yiyelimmi ?
[DOUBLEPOST=1424176278,1424176240][/DOUBLEPOST]Konu sohbet olmuş ee napıonuz .
Sadece div etiketi bir işe yaramaz ki, özellik girmemişsin.
Özellik derken ketçap felan mı diorsun .ssHmm ,hetemele bilgini beqhendim beraber <div> taglari arasinda kofte yiyelimmi ?
Zaten konu dışı forumda post kasılmıyormuş madem öle muhabbet edelim. hazır muhabbet varBen php oyunuma güvenlik kodluyorum şu an :s
[DOUBLEPOST=1424176278,1424176240][/DOUBLEPOST]
Özellik derken ketçap felan mı diorsun .ss
JavaScript görünümlük değilde hani buton efektlerinde, progressbarlarda yani dinamik gösterecek şeylerde kullanıyorum genelde, CSS olmadan tasarım yapmak baya zor iş CSS olmadan JavaScript pek mantıklı olmaz zatenGörünüm olarak sadece JavaScript oluyor mu? CSS kullanmıyor musun?
HTML kodları arasında CSS kullanmak sayfayı düzensiz gösterir.Css html'nin yetmedigi yerlerde kullanilir illa herseyde css gerekmez .kullancaksanda html kodlari arasindada kullanabilirsin.
Kim etiketledi bunu atınBen nasıl girdim bu konuya ?
Resim eski yalnız*Zaten konu dışı forumda post kasılmıyormuş madem öle muhabbet edelim. hazır muhabbet varMinecraftplayerr oyun görsellerini paylaşırmısın merak ettim
![]()