Site Tasarlamaya Çalışıyorum :)

Resimlere 1 den 5 e kadar oy verin.

• Kullanılan toplam oy
    20

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada kendi sitemi oluşturmaya çalışırken kullanacağım görsel kaynaklarımı yayınlayacağım ve sizlerin bunlara puan vermesini veya fikirlerinizi alacağım şunu ekle şu kötü şu iyi ve benzeri cevaplar isteyeceğim ona göre değerlendirip tasarımı düzenleyeceğim.
Enderman Sosyal Paylaşım Siteleri Logoları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arka Plan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Enderman Sosyal Paylaşım Siteleri Logoları
Kötü olmuş ben 3 puan verdim :/

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Hiç Beğenmedim Gönül İsterdi 0 Puan Vermek Ama Bi Gönülden Kopan 1 Puan a Razı ol :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Resimlerini değilde siteni paylaşsan sanki daha mantıklı olurdu bu arada tavsiyem iyi ve sade tasarımlar yapmak için resim kullanmana benim görüşümce gerek yok elbet bir iki logo yaparsın fakat gerisi abartı, şu sitelere benzer bir şey yapabilirsin.
aniswo-fansub.tk
schaffer79.tk

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sosyal paylaşım buttonları için süsleme yapmak biraz saçma bir şey çünkü kullanım kolaylığı açısından önplanda tutulmalıdır diye düşünüyorum. Tasarım yaparken iki seçenek olur önümüzde. Kullanışlılık ya da güzellik.*

Senin yaptığın şey 'güzellik' açısından tasarım kullanmış olman. Fakat bazı şeyler için güzelliği kullanmak gereksizdir. Burada kullanışlılığı önplanda tutmalısın. İnsan gördüğü şeyi anında kavrayabilmeli, kolaylığı tadabilmeli.

Siz şimdi diyeceksiniz ki ya olsun böyle süs katıyor güzel görünüyor vs. Ama bu tür küçük detayları kaçırsanız da kullanıcı kaybedersiniz.

@blade20090999 Sen ileride de bu tür işlere önem, zahmet verirsen; olayın doğrularını alışkanlık et ki, gelecekte daha başarılı işler çıkarabil. Sosyal paylaşma tuşları bir yana, Enderman'ler güzel olmuş. Ama farklı yerlerde kullanmanı isterim. Arkaplan resmi, kendi sitene özgü bir logo gibi…

Son olarak bir örnek daha vermek istiyorum;
Mesela boş bir duvarda grafiti yapacaksın. Burda zaten sen "güzellik" kullanırsın. Çünkü doğru olan budur. Amacı adı üstünde güzellik katmaktır. İnsana zevk verir.

Ama diyelim ki uçağı kontrol eden düğmeler var diyelim. Burada aşırı süslü şeyler olmaz. Uçağı kontrol eden tuşlarda uygulanan tasarım, insanın daha kolay, daha hızlı anlayabileceği işaretler içermesidir. Kırmızı tuş şu kategoriye girer, şu şu anlama gelir vs. Bu tuşları birde süslediğinizi düşünün, neyin hangi tuş olduğunu anlamak için kafanız yanar.

*Bu iki şey oldukça önemlidir, bu kelimelerin aslında bir genel terimi vardı, fakat nasıldı hatırlamıyorum; maksat ne demek istediğimi anlamanız.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Resimlerini değilde siteni paylaşsan sanki daha mantıklı olurdu bu arada tavsiyem iyi ve sade tasarımlar yapmak için resim kullanmana benim görüşümce gerek yok elbet bir iki logo yaparsın fakat gerisi abartı, şu sitelere benzer bir şey yapabilirsin.
aniswo-fansub.tk
schaffer79.tk
karahancım iframe kullanma nameserver diye bir şey var pülüs ve şablonlar hazır gibi duruyor
2.sini sanırım bootstrap template düzenlemişsin

Bu arada çok güzel olmasa da benim profilimdeki "Web sitesi" kısmına bak.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
karahancım iframe kullanma nameserver diye bir şey var pülüs ve şablonlar hazır gibi duruyor
2.sini sanırım bootstrap template düzenlemişsin

Bu arada çok güzel olmasa da benim profilimdeki "Web sitesi" kısmına bak.
1. siteyi Muse isimli programla kendim yaptım tasarım bana ait 2. siteyi Bootsrap eşliğinde yaptım HTML pek uzman olduğum bir konu değil şu anda amacım o siteleri WordPress benzeri bir script yazarak otomatik bir site sistemi yapmak %20'sini bitirdim diyebilirim. Sitene baktım güzel fakat tasarım açısından geliştirilebileceğini düşünüyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
1. siteyi Muse isimli programla kendim yaptım tasarım bana ait 2. siteyi Bootsrap eşliğinde yaptım HTML pek uzman olduğum bir konu değil şu anda amacım o siteleri WordPress benzeri bir script yazarak otomatik bir site sistemi yapmak %20'sini bitirdim diyebilirim. Sitene baktım güzel fakat tasarım açısından geliştirilebileceğini düşünüyorum.
Hayal gücüm 0 olduğu için pek bir şey yapamıyorum. En son ne zaman baktın, tasarımı dün değiştirdim biraz.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Arkaplan'a Minecraft Wallpaper'lerinden birini koyabilirdin mesela :/

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O dediğin sistemi hangi dil ile yazıyorsun ?