Siz Futbol Takımı Söyleyin, Ben Yorumlayayım

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ibrakadabra varsa Barcelona gibiler. Ibra sakat olunca işler zorlaşıyor. Cavani sağolsun. Adam sırf 60 milyondan dolayı oynuyor. ben olsam hemen manu'ya, atleticoya falan satardım. bu takımın sorunları:

1- Bekler.
2- Cavani.[DOUBLEPOST=1419267446,1419267346][/DOUBLEPOST]

balotelli sağolsun berbat. balotelli takım falan bırakmadı ortada. liverpool bu sene avrupa potasına çıkamaz. beşiktaş da eler gibime geliyor. sturridge dönerse liverpool yine iyi olur. takım sırf coutinho-sterling-markovic üçlüsünün çabalarıyla gidiyor.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beşiktaş ?[DOUBLEPOST=1419267513,1419267465][/DOUBLEPOST]İnter ?

beşiktaş iyi gidiyor. tam takım oldular. lfc'de sturridge olmazsa liverpool'u da yenerler bence.

Inter'in ahı gitmiş vahı kalmış. en az 5 sene içinde iyi olamazlar. şu anda anadolu takımları kadar iyiler (!) bence.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
atletico - sol bekte sorun var. onun dışında tam takım olmuşlar. arda buraya giderek kendini kurtardı.
real - geçen gün kulüpler kupası'nı aldılar. uyumlu olunca geleni geçeni dağıtıyorlar.
Atletico defansı Filipe'nin gidişinden sonra biraz formsızlaştı. Ama bir kişinin sözü vardı;
''Eğer bir forvete ihtiyacınız varsa hiç aramayın, en iyi forvetler Atletico'dadır'' -unuttuğum kişi
Bu sene öyle bir forvet göremedim fakat Jimenezden çok umutlanıyorum ben ._.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Chelsea
Man City
?*
Manchester bu senenin başında berbat başladı sonradan toparladı ama..
Güzel gidiyorlar şahsen Manchester'i her zaman sevmişimdir. Rooney yaşlanıyor kulüp endişede
çünkü kulübü ayakta tutan oyunculardan birisi Rooney.
Chelsea bu sene şampiyonluğun en büyük adayı her halde. Ben yeni yaptıkları transferleri çok
beğendim (sene başındaki) çok doğru tercihler ve şu an onların meyvelerini yiyorlar. Zirvedeler.
Bu sene ben Chelsea kesin şampiyon diyorum ama bakalım zaman gösterecek.

@Sonicexe İçimden yorumlamak geldi :D[DOUBLEPOST=1419268792,1419268670][/DOUBLEPOST]Bunlardan hangisi sensin :D @faketaxidriver

En iyi cevaplar
0
Güzel gidiyorlar şahsen Manchester'i her zaman sevmişimdir. Rooney yaşlanıyor kulüp endişede
Chelsea bu sene şampiyonluğun en büyük adayı her halde. Ben yeni yaptıkları transferleri çok
beğendim (sene başındaki) çok doğru tercihler ve şu an onların meyvelerini yiyorlar. Zirvedeler.

@Sonicexe İçimden yorumlamak geldi :D[DOUBLEPOST=1419268792,1419268670][/DOUBLEPOST]Bunlardan hangisi sensin :D @faketaxidriver

bunlar benden öncekiler benle olanı daha yok xd

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

1- Chelsea %90 şampiyon zaten.

2- man.city arap sermayesi :D şaka şaka iyiler. bir de avrupada başarılı olsalar. ama bahtsızlar, 2 senedir fcb çıkıyo adamlara :)

3- öndekilerden 4. olanda kendimi gördüm. :)

4- no problem. yorumlayabilirsin.[DOUBLEPOST=1419351362][/DOUBLEPOST]
Tekirdağspor u yorumla birde .s

İyi. Belki üst lige çıkabilirler. Tabi üsttekiler puan kaybederse.